-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Oğulcan öncelikle kastetmek istediğim durumu düşünebilirsin, farzet ki ösym sınav merkezinle arandaki yol 1 saat sen 2 saat önceden çıktın varış kendini güvene almak için. Varış noktana 30dk lık yol kalmışken yol tıkanabilir, aracın lastiği patlayabilir, küçük çaplı kaza geçirebilir vs vs sıralanacak durumlar olabilir bu gibi durumlara çözüm olarak belirli bir dakika tolerans gösterilebilir ve bu gibi 0.45 saniyelik olayda mağduriyet yaşanmaz demek istediğim bu yoksa kural kültürümüz olmadığını her alanda yaşatılarak bilen biriyim.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
grafimood, tabii insanlık hali bu herşey olabilir. Ancak sınav sisteminde denilmek istenen "Sınavın 9'da gibi evden çık, 45 DK geç kalma toleransı veriyorum". Aslında olaya bu şekilde bakarsak hiçbir problem kalmaz :)
Sınava geç kalan arkadaşlar için tabi ki üzüldüm, insafsız değiliz sonuçta. Ancak o arkadaşlar bundan sonra hiçbir yere hiçbir şekilde geç kalmayacaklardır. Hayat bazen bazı şeyleri kolay, bazense zor şekilde öğretir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
1 Saat önceden sınav yerinde olmak gerekiyor, aynı zamanda sınavdan önceki gün sınava gireceğiniz okula gidip hangi derslikte hangi masada sınava gireceğinize bakmanız gerekiyor. Ancak sanırım %20lik bir kısım bunu yapıyordur. Şimdi saniyelerle geç kalıp sınava almayan yetkilileri eleştirmek istemiyorum, belkide o öğrencinin yaktığı bir sigara nedeniyle geç kaldı, belkide başka bir problemler bilemiyoruz o yüzden ne yetkililer nede geç kalanlar hakkında burdan atıp tutmak birşey ifade etmez.
Sabah radyo vivada 09:00 da başlayan adını hatırlamadığım haber programında öğrencinin sabah çalışıp işyerinden geldiği nedeniyle 1 dakika geç kalıp alınmadığı söylendi ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekte çok üzücü bir durum keşke hayat bu kadar acımasız olmasa ama malesef eşit şartlarda doğmuyor aynı şartlara sahip ailelerde yetişmiyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Öğrenciyi görünce üzülmemek elde değil. İlk haberi izlediğimde bende dedim keşke alsalardı diye. Ama şahsen kendimi düşündüm, 2-3 ayda bir 8 senedir bir fiil AÖF Sınavlarına giren birisiyim. Kaç kez koştum yetişmek için, kaç kez 20-30 tl'lik taksi parası verdim hatırlamıyorum. Her bunu yaşadığımda da "Ulan 10 dk erken kalk" dedim. Kurallar belli. Ki, İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorum, her sınav günü trafik garanti. Ki trafiğin de bazen 10 dk sürer geçmesi, bazen 30 dk. Kısacası biz mecburuz kurallara uymaya. Adamlar 1 dk o geç kaldı, 2 dk o geç kaldı. Onu alır bunu alır, sonra "İşte abi türkiyede işler böyle, kimse sesini çıkarmaz düzen bozuyorlar" diye dövünürüz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
amele
-
-
Ad Soyad
C** y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sınav yerleri uzak yerler yazılıyor,oraları bulmak ise bilmeyen bir insan için zulümden başka birşey değil.
Bir insan kaç senedir çalışıyor,gecesini gündüzüne katıyor ve ygs gibi bir sınava giriyor. Ya 15 dakika falan tanıyın hadi aöf de yapıyorlar. Yazıktır , günahtır. Bir insanın tüm kaderi sadece bir sınava bağlanıyor :) Ne kadar garip bir sistem.?
idraksiz can, hayvan canıdır.