4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tamam güzel olurda tablet gelmedi bunun yanında akıllı tahtayı hocalarımız kullanamıyor bile biz gösteriyoruz, sadece win7'yle giriş yapıyorlar pardus'un ne olduğunu dahi bilmiyorlar ki çoğu öğrenci de bilmiyor. Akıllı tahtayı hocalarımız bir nevi projeksiyon aleti yerine kullanıyor, internet bağlantısı yapılmadı daha ... . . . . :(
daha sayılacak çok şey var yazmaktan yoruldum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben bir ara Pardus Türk yapımı dedim destek olayım dedim olmaz olsun öyle PARDUS.
Biz bilmiyoruz yada yapamıyoruz ama kendimizi dev aynasında görmektende vazgeçemiyoruz...
ChuckBartowsKi
yemre
UI Designer and Front-End Developer.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
UI Designer and Front-End Deve
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sadece tabletlerde değil kamu kurumlarının hemen hemen hepsinde kullanılacak gibi duruyor.
Bu işletim sistemine yatırımcılar para yatırırsa, yakın zamanda meyvelerini toplarlar. Ubuntu ve redhat bunun örneklerindendir. Ancak bizim yatırımcılar 1 koyup hemen 500 alma derdinde, kullanıcı zaten çamur atmaktan geri durmuyor.
Burak senin de dediğin gibi teşvik için güzel bir karar olmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kamu kurumlarında işletim sistemi olarak pardus kullanılması, kurumların internet sitelerinin altyapılarının değiştirilmesine kadar hayaldir. Çünkü, MEB dahil bir çok bankanlık web sitesinin altyapısı windows üzerine kurulu. Eğer kurumlarda Pardus kullanılırsa sitelere işlem yapılamaz gibi görünüyor. Örneğin en çok kullanılan e-okul hizmeti aspx altyapısı kullanılarak yaptırılmış, meb.gov.tr desen oda asp. Daha çok web sitesi sayılabilir. Ama bu kadar yeter sanırım.
Demek istediğim, ne zaman bu bakanlıkların ve diğer hizmetlerin altyapıları değişir işte o zaman Pardus'a geçeriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Sistem Analisti
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Valla ne kullanacaklarsa karar versinler biran önce, fatih tabletlerinin kılıflarını yapacak şirketlerden biri çalıştığım yer olacak büyük ihtimalle. 2 oldu ihaleye giriliyor ama hala bi cevap veremediler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
arkadaş bir linux tabanlı işletim sisteminin tutması ancak ona geliştirilen uygulamalar ve uygulama geliştiricileri ile olur.pardus sadece tubitaktaki bir ekip ile dışarıdan destek sağlayan bir grup insanın katkıları ile oluşturuluyor.tabletlere koysunlar tabi ki pardusu çok güzel bir hamle olur ama asıl ülkemiz gençliğine "yani programlama ile uğraşan gençler" pardusa uygulama geliştirmeleri için yeterince teşvik sağlanmadığı kanaatindeyim.bu işten anlayan gençlerin dikkati ilgisi bu konuya çekilirse pardusu bazı evlerde görmeye başlarız..
1 kişi bu mesajı beğendi.