caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Allah rahmet eğlesin. Değer miydi? diye sorduruyor bu tip olaylar bana. Gerçekten değer miydi canını vermeye siyasi görüşün. Savun , sonuna kadar savun ama şiddet hiç bir şeyin çözümü değil. Hadi şiddete de başvurdun canını verecek kadar gözünü karartan ne , veya bir can alacak kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
İnsaniyetçilik ve demokrasi ile Türk düşmanlığı güden ve Türk'ten başka herkese dostum diyenler bu ülkede baş olduğundan beri Türk'ün evladı her gün ölüyor.Çözüm süreci bizim için ÖLÜM süreci olmuştur.pkk yasal olarak örgütlenme hakkına sahipse bizde yasal olarak infaz timleri kurma hakkına sahibiz demektir.
Fırat Çakıroğlu ülküdaşımız Ege üniversitesinin duvarlarında apocular her yerde ve pkk yazılarını görmezden gelemeyen bir Vatanseverdir.Ülküdaşımızı Şehit edenlere kardeş diyen bizden değildir.Ayrıca pkknın her yerde eylem yapmasını hatta Ecdadımızın heykelleri üzerine çıkarak apo posterleri asmasına göz yuman iktidar yalakası sözde Osmanlılar(!) da pkk ile aynı kefededir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ne yazık ki bir insan öldü. Ege Üniversitende dersliklere yazılan bölücü terör yanlısı sözler durumu bu noktaya getirmiştir ve en sonunda olay sözlü çatışmadan, fiziki çatışmaya dönmüş ve gencecik bir insan ölmüştür. Devlet ve polis ise bu durumun en büyük sorumlusudur olaylara önceden müdahale etmesi gerekirdi.
Ayrıca bana göre bu bir sağ-sol kavgası değil. Çünkü PKK sol'u temsil etmiyor, ülkemizde PKK sol görüşlü olarak gösterilmeye çalışılıyor ancak bana göre PKK sol değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Allah rahmet etsin çok üzücü bir durum. Yakınlarına büyük sabır diliyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Rabbim şehidimize rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun.