Çağlar KESKİN adlı üyeden alıntı

Allah rahmet eğlesin. Değer miydi? diye sorduruyor bu tip olaylar bana. Gerçekten değer miydi canını vermeye siyasi görüşün. Savun , sonuna kadar savun ama şiddet hiç bir şeyin çözümü değil. Hadi şiddete de başvurdun canını verecek kadar gözünü karartan ne , veya bir can alacak kadar.


Yazdıklarımı tartışma çıksın diye yazmıyorum yanlış anlamayın sakın. Bu olaylar ne yazık ki siyasi değil ideolojik çatışmaların ürünü. Yazılanlara göre bir kaç günden beri bir tartışma ortamı varmış ve en sonunda kavgaya dönüşmüş olay sonucunda da bir Milliyetçi kardeşimiz vefat etti.

Türkçülük, Turancılık siyasi terimler değiller. İnsanlar her Türkçüyü, Turancıyı ve Milliyetçiyi MHP savunucusu sanıyor. Milliyetçiliğin hiç bir zaman siyasi tarafı olamaz çünkü işin içine siyaset girdiği zaman o iş ne yazık ki bozulur.

Ecdadımız bu vatanın bütünlüğünü korumak için onca kan döküp, şehit vermişken açıkçası bizlerin olan olaylar karşısında sessiz kalmamız kanıma dokunuyor. Her şey kavga gürültü değildir elbette dediğiniz gibi ama size silah dayayan bir insana gül vermek mantık dışıdır. Doğuda çarşı iznine çıkan 2 mehmetçiği arkadan şerefsizce vurarak şehit etmek, pazara hamile karısı ile çıkan bir askeri şehit etmek ne kadar insanlık dışı değil mi ? Bunları yapan insanlar kendilerini barış güvercini olarak lanse ediyorlar medyaya ve Milliyetçi kesim her zaman barbar, canavar olarak gösteriliyor.