-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hatayda üniversite öğrencisiyim nereden geldiysem buraya. Burada yıllardır süren sürekli elektrik ve su kesintileri mevcut. Çeşme suyu içilmiyor zaten sürekli damacana ile su siparişi veriyoruz.
Ev arkadaşım yani kuzenim besyo öğrencisi derste terliyor normal olarak hergün banyo yapması gerekiyor ama su olmadığı için olsada çok az aktığı için banyo yapamıyoruz. Artık evlerde jeneratör var elektrik kesintileri için o derece olmuş şehir.
Hatayın hiçbir yerinde fiber yok zaten (superonline müşteri hizmetlerinin dediğine göre) öğrenci evime de alt yapı olmadığı için normal internet bile çektiremiyorum. Bilgisayar programcılığı bölümü öğrencisiyim sürekli internette işim oluyor internetimiz yok. telefonun internetini kullanıyorum her ay 150tl fatura vermekten bıktım. BTK ya şikayet ettim *****in verdiği cevap; bulunduğunuz konumda 2017 senesi için herhangi bir alt yapı çalışması yapmayacağız.
BTK dan sonuç çıkmadı şimdi belediyeyi bimere bildirdim %99 oradan da sonuç çıkmayacak. çıksa bile allah bilir kaç yıl sürecek yapmaları.
Gmsyn
www.apkmerkezi.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
otomotiv sektörü
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kardeşim şikayet etmişsinde bizde hatayda yaşıyoruz ama ne elektrik kesintisi ne su kesintisi be başka birşey fiber diyorsun fiber alt yapı için 1 ay önce. Başvurdumve dün baglantı yaptılar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.apkmerkezi.net
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Daha merkesi bi yere taşın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
76623
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Allah yardımcınız olsun biz burada senede bir elektrik kesilse kıyameti kopartıyoruz. Demekki şükretmek lazım…
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Dediğimiz yerde kalıyorum inci sitesinde. Kaldığımız ev veya site ile ilgili bir durum hocam. Elektrik kesintisi sürekli mevcut ama çoğu apart jeneratör kullandığı için kalan kişilere yansıtmıyor. Fiber olarak internet yok ama yinede 24 hıza kadar internet çekiliyordu sanırsam. Ben sitenin verdiği interneti kullanıyorum şuan bir sıkıntıda yaşamıyorum. Kaldığınız yeri değiştirerek bu sorunları çözebilirsiniz. Su kesintisi olarak ta bir sorun yok. Tabi dediklerimiz doğru yaşananlar gerçek ama bunun önüne apartların çoğu geçmiş durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Hocam çevrede birçok apartta bu özellikler mevcut. Dilerseniz özel mesajdan konuşalım. Size birkaç yer önerebilirim bu konuda.