Hatayda üniversite öğrencisiyim nereden geldiysem buraya. Burada yıllardır süren sürekli elektrik ve su kesintileri mevcut. Çeşme suyu içilmiyor zaten sürekli damacana ile su siparişi veriyoruz.
Ev arkadaşım yani kuzenim besyo öğrencisi derste terliyor normal olarak hergün banyo yapması gerekiyor ama su olmadığı için olsada çok az aktığı için banyo yapamıyoruz. Artık evlerde jeneratör var elektrik kesintileri için o derece olmuş şehir.
Hatayın hiçbir yerinde fiber yok zaten (superonline müşteri hizmetlerinin dediğine göre) öğrenci evime de alt yapı olmadığı için normal internet bile çektiremiyorum. Bilgisayar programcılığı bölümü öğrencisiyim sürekli internette işim oluyor internetimiz yok. telefonun internetini kullanıyorum her ay 150tl fatura vermekten bıktım. BTK ya şikayet ettim *****in verdiği cevap; bulunduğunuz konumda 2017 senesi için herhangi bir alt yapı çalışması yapmayacağız.
BTK dan sonuç çıkmadı şimdi belediyeyi bimere bildirdim %99 oradan da sonuç çıkmayacak. çıksa bile allah bilir kaç yıl sürecek yapmaları.