07ibrahim07 :D Saçma. Onun yerine doğru kullanmayı öğretin. sosyal medya bir haktır. Birisi erişmeni engeliyorsa foşist dövlet, özgürlük yok
Sen faşist devlet görmemişsin.Ülkemiz kadar özgür bir ülke yok.Sen rahatça yaşadığın ülkeyi yöneten devlete faşist diyebiliyorsan varmı bundan daha iyi bir özgürlük ?
İş öğretmekle bitmiyor.Bilgi bir yere kadar verilir.Herkesin kafa yapısı anlama kapasitesi aynı değil.Her yaş grubu her insan sosyal medya kullanıyor.%50si paylaşılan gönderilere kanıyor.
Bi görsel atıyolar fakir aile tablosun altınada şunları yazıyolar.1 Beğeni 1tl yorum 2TL paylaşmak 5TL.Görenler paylaşıyor ve paylaşınca o aileye 5tl yardım ettiğini sanıyor.Durum bu kadar vahimken yurdum insanını sosyal medya üzerinden aldatmak çok basit bir hale geliyor.Bu verdiğim örnek en komiği.Durumun çok ciddi olanlarıda var.Yürüyüşlere katılıp taşla sopayla polise devlete saldırıp sonradan bizi kandırmışlar biz şu paylaşımı gördükte gittik bizim amacımız bu değildi diyenleri çok gördüm.
Sosyal medyadan çağrı yapılıyor şurada şu şu hak için yürüyüş yapacağız diye.Şimdi yurdum insanı bakıyor adam haklı gidelim toplanalım.Ufak bi kalabalık birikiyor.Sonra ne oluyor örgütçüler karışıyor aralarına birden bire demokrasi yürüyüşü kominist terör eylemine dönüşüyor.EE katılan kim bizim insanımız yakıp yıkan kim terörcüler.Sonuç iki tarafta aynı safta yansıtılıyor sosyal medyada ekranlarda.
Gezi olaylarına katılıp daha ne için katıldığını bilmeyen pişman olan binlerce insan var.Hepsi sosyal medyada yapılan terör propagandasına kanıpta çıktılar.Amaçları sadece ağaçları korumaktı.Ama olayları gördünüz.
Bu nedenle hiçbir şekilde ne bir yürüyüş ne bir sokağa dökülme toplanma taraftarı değilim.Çünkü ne zaman ufak bi grup birikse araya örgütü destekleyenler katılıp ortalığı yakıp yıkıyor ve sonuç olarak bunu yapan iyi niyetli insanlar sanılıyor.