lostyazilim

HDP'li Vekiller Gözaltına alındı

15 Mesajlar 2.315 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

07ibrahim07 :D Saçma. Onun yerine doğru kullanmayı öğretin. sosyal medya bir haktır. Birisi erişmeni engeliyorsa foşist dövlet, özgürlük yok

Sen faşist devlet görmemişsin.Ülkemiz kadar özgür bir ülke yok.Sen rahatça yaşadığın ülkeyi yöneten devlete faşist diyebiliyorsan varmı bundan daha iyi bir özgürlük ?

İş öğretmekle bitmiyor.Bilgi bir yere kadar verilir.Herkesin kafa yapısı anlama kapasitesi aynı değil.Her yaş grubu her insan sosyal medya kullanıyor.%50si paylaşılan gönderilere kanıyor.

Bi görsel atıyolar fakir aile tablosun altınada şunları yazıyolar.1 Beğeni 1tl yorum 2TL paylaşmak 5TL.Görenler paylaşıyor ve paylaşınca o aileye 5tl yardım ettiğini sanıyor.Durum bu kadar vahimken yurdum insanını sosyal medya üzerinden aldatmak çok basit bir hale geliyor.Bu verdiğim örnek en komiği.Durumun çok ciddi olanlarıda var.Yürüyüşlere katılıp taşla sopayla polise devlete saldırıp sonradan bizi kandırmışlar biz şu paylaşımı gördükte gittik bizim amacımız bu değildi diyenleri çok gördüm.

Sosyal medyadan çağrı yapılıyor şurada şu şu hak için yürüyüş yapacağız diye.Şimdi yurdum insanı bakıyor adam haklı gidelim toplanalım.Ufak bi kalabalık birikiyor.Sonra ne oluyor örgütçüler karışıyor aralarına birden bire demokrasi yürüyüşü kominist terör eylemine dönüşüyor.EE katılan kim bizim insanımız yakıp yıkan kim terörcüler.Sonuç iki tarafta aynı safta yansıtılıyor sosyal medyada ekranlarda.

Gezi olaylarına katılıp daha ne için katıldığını bilmeyen pişman olan binlerce insan var.Hepsi sosyal medyada yapılan terör propagandasına kanıpta çıktılar.Amaçları sadece ağaçları korumaktı.Ama olayları gördünüz.

Bu nedenle hiçbir şekilde ne bir yürüyüş ne bir sokağa dökülme toplanma taraftarı değilim.Çünkü ne zaman ufak bi grup birikse araya örgütü destekleyenler katılıp ortalığı yakıp yıkıyor ve sonuç olarak bunu yapan iyi niyetli insanlar sanılıyor.
GokhanKara Mahmut54 AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
07ibrahim07 Sen faşist devlet görmemişsin.Ülkemiz kadar özgür bir ülke yok.

devamını okumaya gerek yok.

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Okuduğunu çok iyi biliyorum buraya gelipte devamını okumaya gerek yok gibi artislik yapma siz zaten işinize geleni okursunuz.Ondan sonra bide özgürlük yok diyorsun önce insanların fikirlerini düşüncelerini bi oku anlamaya çalış.Neyse sen benimle tartışacak seviyede değilsin sana birşey öğretilmez daha okumayı bilmiyorsun.
Mahmut54 AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
07ibrahim07 Hayır okumadım. Yine bilemedin. Burada seviyeden falan bahsedeceksek işleri değişir. Benim ne iş yaptığımı nelerle uğraştığımı neler bildiğimi sana kanıtlamak zorunda değilim. Bilen bilir zaten. Türkiye dünyanın en özgür ülkesi lafına nasıl inanıyorsun anlamış değilim.

Kadınlar en basit, otobüste dizi açık diye tekmelenir. Adamı serbest bırakılar. Halk tep gösterince geri içeri alırlar. Oda unutulur yine serbest kalır. ( Özgürlük ülkesi sonuçta )

Enson o arabası ile kadına çarpan sanantçı bozuntusunun oğlu vardı. Oda serbest bıraklıldı dimi. ( Üzgürlükler ülkesi Türkiye )

Basın özgürlüğü. :D En basiti yandaşlar her şeyi yapar ceza almaz. Karikatür çizerler içeri atılırlar vs .vs

Özgür gibi yaşayan sizlersiniz tabi kimsenin sesi çıkmaz. Adamı öldür Ben şu partliliyim serbest bırakın.

Mülakat yaparlar Kirpinin kaç dikeni var diye soralar. Ama diğerinin Selamın aleyküm dediği için direk geçirirler.

Bırak bu yalanları başkasına anlat sen derdini. Aslında biliyorsun salladğınıda işinize gelmiyor.

Verdiğin Faşit devlet örneği sanırım Kuzey Kore :sdafgfdgdf

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Beğenmiyorsan git başka ülkede yaşa o zaman.Herşey dört dörtlük değil hukukta bir sürü açık var.Yapılması gereken çok iş var.Zamanında yapılsaydı sonuç bu noktalara gelmezdi.

Benim anlattıklarımın nesi yalan daha okumamışsın yalan diyorsun.Sen önce baştaki hükümeti kabul et.Şuan Hükümet ne yapsa size göre boş.Örneğin geçen biri bi konu açtı asker terörist öldürüyor gelmiş burda teröristi savunuyor insan haklarından bahsediyor.

Devlet öldürse vay efendim nasıl öldürür dağdaki teröristinde yaşama hakkı var o esir.İçeri alsa bu nasıl hükümet kansızlar hergün askerimizi şehit ediyor hükümet bunları besliyor birşey yapmıyor.İdam etse katil diktatör faşist oluyor.

Bu ayakları geçeceksin arkadaşım devir eski devir değil.Bir bir kökleri kazınacak bunların.Türkiye çok güçlenecek ve yenilenecek.Yaşamak istemiyorsan istediğin ülkeye seyahat edip vatandaşlıktan çıkabilirsin.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al