07ibrahim07 Hayır okumadım. Yine bilemedin. Burada seviyeden falan bahsedeceksek işleri değişir. Benim ne iş yaptığımı nelerle uğraştığımı neler bildiğimi sana kanıtlamak zorunda değilim. Bilen bilir zaten. Türkiye dünyanın en özgür ülkesi lafına nasıl inanıyorsun anlamış değilim.
Kadınlar en basit, otobüste dizi açık diye tekmelenir. Adamı serbest bırakılar. Halk tep gösterince geri içeri alırlar. Oda unutulur yine serbest kalır. ( Özgürlük ülkesi sonuçta )
Enson o arabası ile kadına çarpan sanantçı bozuntusunun oğlu vardı. Oda serbest bıraklıldı dimi. ( Üzgürlükler ülkesi Türkiye )
Basın özgürlüğü. :D En basiti yandaşlar her şeyi yapar ceza almaz. Karikatür çizerler içeri atılırlar vs .vs
Özgür gibi yaşayan sizlersiniz tabi kimsenin sesi çıkmaz. Adamı öldür Ben şu partliliyim serbest bırakın.
Mülakat yaparlar Kirpinin kaç dikeni var diye soralar. Ama diğerinin Selamın aleyküm dediği için direk geçirirler.
Bırak bu yalanları başkasına anlat sen derdini. Aslında biliyorsun salladğınıda işinize gelmiyor.
Verdiğin Faşit devlet örneği sanırım Kuzey Kore :sdafgfdgdf