[COLOR="Blue"]Merhabalar Arkadaşlar,

Herbalife kilo alma ve kilo verme ürünleri hakkında size detaylı bir bilgi vermek istiyorum.

İnsan sağlığı söz konusu olmasa böyle bir açıklama yapmakla uğraşmazdım.

Herbalife ürünlerine gelecek olursak kesinlikle denememenizi söylüyorum.

Ülkemizde maalesef ''tamamen bitkisel'' cümlesi insana zararsız anlamına geldiği düşünülüyor. Ancak bitkiler yanlış kullanımlarında insan vücuduna oldukça zararlı bir hale gelebiliyor.

Herbalife ürünleri kilo verdiriyor mu sorusuna gelince size kesinlikle kilo verdirdiğini söyleyebilirim. Ancak insanımız tartıdaki rakamların düşmesi ve görünüşte ölçülerinin azalmasını kilo vermek olduğunu sanıyorlar.

Bu ürünler öncelikle sizden bol miktarda su atımı ile kilo vermenize neden oluyor. Ürünü kullanan kişilerde 2 çeşit etkisi oluyor bunlar;


  1. Gündelik idrar atımında artış (yani tuvalete daha sık gitmek)

  2. Diğeri ise tuvalet sıklığı normal ancak idrar yoğunluğunun artması



Belirtilen her iki şekilde size su yolu ile kilo verdirmeye neden oluyor.

Peki Su Atımı İle Kilo Vermenin Zararlı Nelerdir?


  • Su yolu ile vücuttan atılan tüm idrar sizdeki zararlı maddelerin yanı sıra faydalı maddelerin de atılmasına neden oluyor.

  • Kilo vermek sadece yağ yakımı ile olur ancak su atarak verilen kilo tamamen kaslardan verilmesi anlamına geliyor.



Tüm herbalife instagram hesaplarına bakın eski hali ve yeni hali olarak fotoğraflar göreceksiniz. Bu ürünler su atımı ile kilo verdirdiği için yağlar erimiyor yani fazla kilolu olan bölge yine aynı kalıyor.

Daha basit bir şekilde anlatacak olursam omuz ve beli kalçalarından küçük olan birisi bu ürünler ile kilo verdiğinde her taraftan eşit bir şekilde kayba uğradığı için görünümü yine aynı olacaktır. Oysa ki gerçek bir diyetisyen yardımı ile yapılan diyetlerde istenilen bölgede bölgesel yağ yakımı gerçekleşebiliyor.

Yaşanan bu durumun size zararı olmazsa problem olmayacağını mı düşünüyorsunuz? O zaman size kötü bir haberim var bu durum sağlığınızı bozuyor. Öncelikle sizlerden kas ve lif olarak kayıp yaşatan bu ürünler herhangi bir hastalık etmenine maruz kaldığınızda bağışıklığınızı düşürdüğü için sizi savunmasız bir hale getiriyor.

Kilo vermenin birşeyler içerek değişeceğini sanmaktan vazgeçmemiz gerekiyor.[/COLOR]

Kilo vermek sadece diyetisyenlerin yapabileceği irade ve istikrar isteyen tamamen kişinin kendi biyolojik değerlerine özgü hazırlanan uzun ve zorlu bir süreçtir.


Tüm bunları sıfat ile yazdığımı merak ediyorsanız kendim Ziraat Mühendisi olarak ürünün bitkisel yönünü inceledim. Kardeşim Diyetisyen olarak ürünün kilo verme ve alma yönünü detaylı bir şekilde inceledi.

Son aylarda diyet ağırlıklı bir sitemizde yazılar yazıyoruz ancak hiçbir ziyaretçi geldiğinde sitemizde 3 günde 3 kilo 5 günde 10 kilo verdiren saçma tarifleri bulamazlar.

Ayrıca herkese televizyondaki gerçek doktorların dahi söylediklerine inanmamalarını tavsiye ediyorum.

Son olarak ise Herbalife ürünlerini tüm dünyaca ünlü kişilerin oynadıkları reklamlar ile tanıtıldığını görebilirsiniz. Hatta geçenlerde Cristiano Ronaldo'nun bu ürünlerin instagram hesabında reklamını yaptığını gördüm.

Bu kadar güçlü reklam yapabilme imkanını bir tek ABD gibi bir ülkeden ve oldukça zengin bir şirketten dolayı bulabiliyorlar. Kısacası arkası oldukça sağlam olan bir firma size fare zehirini kanser ilacı diye satabilir.


Ürünün hakkında soruları olanlar bu konu altında sorularını iletebilirler. Benim aklıma gelmeyen bir sorunuz varsa konu altında size cevap vererek diğer kişilerin de faydalanmasını sağlayabiliriz. Eğer özel bir sorunuz varsa pm yolu ile gönderebilirsiniz. Bitkisel boyutunu ben kilo alma, verme ve sağlık boyutunu da diyetisyen olan kardeşim cevaplayacaktır.