wmaraci reklam

İlluminati (Aydınlanmışlar) Araştırmaları - 1

45 Mesajlar 9.783 Okunma
wmaraci reklam

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Elbette karşıt görüşler olacaktır zaten forumların amacı bu gibi bazı konuları tartışarak daha iyi bilgi edinmek. Ama tartışırken görüşünüz her ne olursa olsun karşı tarafın görüşüne saygı duyarak ve kötü sözler kullanmadan tartışırsanız bizde size engel olmak zorunda kalmayız. Lütfen birbirinize saygı göstererek yorumlar atın.
EmreKutlug Newjack

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Newjack Newjack Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 48 / 282
  • Ticaret 10, (%90)

Uyarı: Bu konu 18 yaş ve üzeri için uygundur...


Size karşı kullandıkları silahlar evlerinizde bulunup, sizi ve çocuklarınızı eğlendirip, yavaşça siz farkında olmadan size onların hayat tarzını aşılamaktadır. Günümüz toplumunda insanlar git gide artan bir biçimde artan bir biçimde çağdaş medya televizyon, sinema, bilgisayar oyunları, internet popüler romanlar ve müziği hayatlarının ayrılmaz parçaları yapmıştır. Bunların hepsi ya bilinçli ya da bilinç dışı olarak aldığınız geniş bilgiler içermektedir. Her gün, toplum hakkında idealler, ahlak kavramları ve toplumun nasıl yapılanması gerektiği hakkında fikirler gözlerinizin önüne serilmektedir.

Bu medyalar bir bireyin dünya ve var olan herşey hakkındaki görüşlerinin temellerini oluşturmakta önemli bir rol oynamaktadır. Böylece bu bilgiyi denetleyen ve bu medyalara aktaran neredeyse bütün dünya toplumlarına kendi fikirlerini aşılama gücünü elinde tutmaktadır. Bu gerçeği masonlar kendi çıkarları için kullanmaktadır. Masonlar özellikle eğlence sanayisini insanlara kendi düşünce kalıplarını açıkca ya da bilinçaltı vasıtasıyla aşılmak için kullanmaktadır. Kullandıkları yöntemler değişmektedir ancak amaçları aynıdır. İnançlarını ve ideallerini kendi fikirlerinizmiş gibi sahiplendiğiz vakite kadar dayatmaktadırlar...

Devamını okumak için tıklayınız; http://goo.gl/OkW9Ck
Konunun devamı gelecektir inşallah...

Ek Olarak:

İlluminati Araştırmaları - Vahiy 13


Sonra on boynuzlu, yedi başlı bir canavarın denizden çıktığını gördüm. Boynuzların üzerinde on taç vardı, başlarının üzerinde küfür niteliğinde adlar yazılıydı. Gördüğüm canavar pars'a benziyordu. Ayakları ayı ayağı, ağzı aslan ağzı gibiydi. Ejderha canavara kendi gücü ve tahtıyla birlikte büyük yetki verdi. Küçük büyük, zengin yoksul, özgür köle, herkesin sağ eline ya da alnına bir işaret vurduruyordu. Öyle ki, bu işareti, yani canavarın adını ya da adını simgeleyen sayıyı taşımayan ne bir şey satın alabilsin, ne de satabilsin. Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı insanı simgeler. Sayısı 666'dır.

Britanya Armacılık Okulu, kraliyet armasını 500 senelik kuralların rehberliğinde tasarlamıştır. Britanya Hanedanlığı Arması'nın üstündeki semboller Britanya'nın ibrani kökenini göstermektedir. İncil'de arp, İbrani Kral Davut'u simgelemektedir. Kalkanı tutan İncil'de ki kükreyen aslan ve ünikorn israil ülkesini simgelemektedir. "Dieu et mon droit" sözü, Tanrı ve hakkım demektir. Britanyalı hükümdarın sonsuz yönetme hakkını belirtmektedir. Bu armayı oldukça ilginç kılan simgenin bütününde Deccal'in İncil'deki bütün vahiyleri barındırmasıdır... (Düşmanımız İblis kükreyen bir aslan gibi yutacak birini arayarak dolaşıyor 1.Petrus 5:8) Neden Deccal'in yakında geleceğini düşündüğümüzü biliyor musunuz ? Çünkü temelleri ve gelişinin simgeleri her tarafta gözükmektedir !

Aynı bu logo gibi birçok örnekler verilebilir. Buckhingam Palace logosunu inceleyin, Philip Morris sigara şirketinin logosuna bakın, İskoç Devlet Binası armasını inceleyin bunları her yerde göreceksiniz... Bunlardan daha da önemliside her zaman satın aldığınız ürünlerle onlara finansman sağlıyorsunuz. Marlboro, L&M vs. birçok sigara ve alkol markalarının üzerlerinde İngiltere Kraliyet Arması benzeri logolar göreceksiniz...

Veni-Vidi-Vici (Geldim-Gördüm-Fethettim), baylar ve bayanlar sizce bu söz kime ait ? Başka hangi okült simgeleri biliyorsunuz ? Kafatası ve kemikler simgesini biliyor musunuz ? Karanlık kardeşliği simgeleyen... Bush ailesi ve diğer Amerikan Kraliyet ailelerinin evi olan gizli örgütü peki ? Şunu soracağım neden günümüzde bu simge bu kadar moda oldu ? Kurukafalı şapkalar, giysiler, bileklikler, kolyeler, ayakkabılar... Endüstrilerimizi kim denetliyor sizce ? Dünya Hükümdarı, 13'ler Kraliyet Konseyi (Dünya'nın en zengin ve güçlü aileleri), 300'ler Komitesi (Dünya'nın en zengin ve güçlü alt aileleri), Beyin takımları (Yuvarlak masa), Dünya Finans Denetimi (İMF, Dünya Bankası, Merkez Bankaları, Vergiler, Faizler, Uluslararası Ödeme Bankası), Dünya Hammadde Denetimi (Kollektif Şirketler), Dünya Toplumu Denetimi (Kiliseler, Devletler, Okullar, Meyda), Toplum Hammaddesi - İşçi Varlığı (Borç Köleleri); Paranızı ve daha doğrusu hangi kollektif şirketleri desteklediğinizi denetleyebiliyorsunuz... Örneğin; Starbucks'ın İsrail devletinin en büyük destekçilerinden biri olduğunu biliyor muydunuz ? Howard Schultz bu sayede İsrail'den, "İsrail'in 50.Yılı Zion Dostu Takdir Ödülü" gibi çeşitli ödüller almaktadır. Eğer bunu anlayabiliyorsanız, logo ve ismin gerçek anlamını anlamaya başlayabilirsiniz. Ya da paralar bunun için... Siyonist bir dünyada yaşıyoruz. Siyonist liderlerle. Siyonist amaçlar uğruna çalışan. Siyon kuralları. Siyonist kollektif şirketler tarafından finanse edilen. Paranızı nereye harcadığınıza dikkat edin ve neyi desteklediğinize...

Kaynak; http://goo.gl/sgLmYj

İlluminati Araştırmaları - Mimari & Enerji

Herşeyin niye böyle gittiğini anlamak için önce enerjinin işleyişini anlamamız lazım. Bazı mimari eserler belirli enerjileri aktarabilmek için tasarlanmıştır. Ancak bu siz olmadan gerçekleşmemektedir. Çünkü bu yapıların içinde yapılan davranışlar ve ya ritüeller nasıl bir enerji aktarıldığına karar vermektedir. Dünyada ki her şeyde olduğu gibi bu da olumlu ya da olumsuz bir şekilde kullanılabilir. Enerji aktarımı için en önemli tasarımlar hangileridir ? Piramitler, sekizgenler ve kubbeler. Bu tasarımlar enerji aktarımı için en güçlü ve etkin olanlardır. Elit sınıf bu konuyu yapılarında da görüldüğü üzere çok iyi bilmektedir. Camiler, kiliseler ve sinagoglar yapıcı enerji aktarırken, elit sınıf yıkıcı enerji aktarmak için yapılarını inşa etmektedir. Temelde bu bir enerji savaşıdır. Deccal, dünya çapındaki enerji belli bir şekilde olduğunda ancak gelebilecektir.

Ve tabii ki, Burj Dubai... Dünya'nın en uzun gökdeleni. Gökdelen yapımında 700 metre yüksekliği aştığından beri Dubai sisler altında kalmıştır. Geneli çöl olan Dubai artık sisler altında. Hiçbir meteorolog arada ki bağlantıyı görememekte. Sadece canlılar yararlanabilinecek enerjiyi üretebilmektedir. Bu tip şeyler her tarafımızda var... Bu binalarda yapılan şeyler aktarılan enerjinin özelliğini belirlemektedir. Eğer araştırırsanız dünya üstündeki en önemli yapıların "Ley Hatları"nın kesişme noktalarına yapıldığını bulursunuz. Ley Hatları dünyada ki stratejij enerji noktalarını belirtmektedir. Kutsal geometri, ley hatları ve mimari birbiri ile uyumlu halde kullanıldığında bir "yıldız kapısı" oluşturulmaktadır. Farklı boyutlara kapıların açılmasına izin vermektedir. Yıldız kapısı, sizi milyonlarca ışık yılı uzağa taşıyacaktır. Ama sizi geriye getirecek midir ? Siyonistlerin durumunda bu kötü kesişimi belirtmektedir.

Dikili taşlar yine etrafınızda her yerde görebileceğiniz çok kötü ve firavunlara ait yapılardır ! Mısır, Brezilya, Central Park, Washington D.C, Vatikan... Şeytan'ın takipçileri, Deccal'e yolu açmak için delillerini her tarafa bırakmıştır. Ancak onlar istedikleri kadar uğraşsınlar, ışığın takipçileri kazanacaktır ! Bu dünyada Tv'de sizlere yutturduklara şeylerden çok daha fazla var. Bize sizin mahallenizde nelerin olduğunu gösterin...

Kaynak; http://goo.gl/zF7TpX
Devamı gelecetir inşallah...
 

 

dnaz dnaz Back to Front End Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 101 / 147
  • Ticaret 34, (%100)
Birazda gülelim :)

http://www.sesleniyorum.com/5
 

 

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)

nispet adlı üyeden alıntı

Bu konu ile ilgili olarak The Arrival belgeselini izlemenizi tavsiye ederim. İzleyenlerin aklında birçok şey oluşacaktır.

Ek Olarak:

Hocam adamlar inançsız bir toplum istiyor.Çünkü inançlı bireyler kolay kolay benliğini kaybetmezler. Adamların istediği bozuk toplum yapısı.Bunun içinde bilinç altından çalışıyorlar. Diziler, filmler vs. hep sapkınlık ve dünyevi zevklere yönlendiriyor. Bu da toplumun yapısını bozuyor.


Akşama kadar kadın evlendirme programları adam geçmiş 5 10 erkege kızını tanıtıyor televizyonda kızım şunu sever bunu sever yahu dışarıda evlenecek erkekmi kalmadı yada evlenecek kızmı kalmadı 5 10 erkek ve kızı bir ev ve mekana koyup program yaparsan akşama kadar kadınlar çoçuklar izler tv başında durur buda yetme tarihimizi kadın ve şehvet ihtiras peşinde koşan bir millet yapıyorlar tv lerde kültür bakanlığı ses etmiyor rtük ses etmiyor aile sosyal bakanlıgı ses etmiyor. yaz yaz bitmez son birşey yada kızım olacak yakında beşik aldık bir aparatı var müzik çalıyor içinden ninni çıkmasını bekliyordum ancak ingilizce sayı sayıyor ve yabancı şarkı çalıyor daha ne olsun işte
 

 

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
wmaraci

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Lucifer demişken 2. sezon 1 bölüm çıktı. 2 bölüme 12 gün var. Bu bilgiyi de atlamayalım.

Birde konuyu hotlatıp karşımıza çıkartan arkadaşa da teşekkür ederiz.
recepacs

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al