-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Burada ne Osmanlı'yı savunacağım ne de başka bir şeyi. Zamanında olanları tarih zaten yazmış. Ha keza ben burada din savunuculuğuda yapmıyorum. Ben her olaya her açıdan bakmayı severim. Ancak karşımdakinin de söylediklerini düşünürüm, tartarım. Sizi de ikna etmeye çalışacak değilim. Görüşlerinize saygım var.
Bu sohbeti daha da uzatabilirim lakin arkadaşın konusuna ayıp olduğunu düşünmekteyim. İyi akşamlar dilerim, farklı görüşteki arkadaşım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bazı arkadaşlar bize birşey olmaz demiş bence çok haklilar. Zaten onların hedefi de siz değilsiniz ben konu hakkında üniversitede eğitim psikolojisi dersinde hocanin bana verdiği odevdi ve detayli bir şekilde arastirdim ve konferans verdim. Simdi bunların asil hedefleri çocuklar. 3. Dünya ülkelerine özel cizgi film ve cocuklarin ilgisini çekecek her turlu faaliyetlerde bulunurlar. Bunlara bir ornek olarak Disney ve Kidz TV gibi kanallari verebiliriz. O yüzden cocuklariniza bir çizgi film izletirken çok dikkatli olunmali
www.sefikselli.com
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence bu konuda mesaj yazanlardan bazılarının hayal güçleri fazla geniş. Tedavi şart. :D
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Yeni bir dönem başlatırsın, ülkeyi düşman işgalinden kurtarırsın, ülkeyi gençlere emanet edersiin ve o gençler seni sevenlere topluluk der, grup der. Bu olayda sadece Türkiye'de yaşanır.
Tüm yorumları okudum başlıktan anlıyorum ki konu İlluminati. Siyasete dönüşmemesine dikkat etmeli ve Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki yorumlarımıza dikkat etmeliyiz.
WM ARACI FORUM KURALLARI Madde 3:
3-) Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerine ve büyük önderimiz Atatürk'e yönelik karalayıcı ve aşağılayıcı mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır ve WM Aracı'nda yeri yoktur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Arkadaşlar lütfen konu hakkında görüş ve düşünceler harici yorumlar yapmayalım konunun dışına çıkmakdayız sizden rica ediyorum teşekkür ederim, konunun devamı gelecektir inşallah...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Sürekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mertcan adlı üyeden alıntı
Yeni bir dönem başlatırsın, ülkeyi düşman işgalinden kurtarırsın, ülkeyi gençlere emanet edersiin ve o gençler seni sevenlere topluluk der, grup der. Bu olayda sadece Türkiye'de yaşanır.
Tüm yorumları okudum başlıktan anlıyorum ki konu İlluminati. Siyasete dönüşmemesine dikkat etmeli ve Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki yorumlarımıza dikkat etmeliyiz.
WM ARACI FORUM KURALLARI Madde 3:
3-) Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerine ve büyük önderimiz Atatürk'e yönelik karalayıcı ve aşağılayıcı mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır ve WM Aracı'nda yeri yoktur.
Hocam ben başlattım galiba, daha öncede dediğim gibi bizim 5 bin yıllık mı tarihimiz var, bu tarihte sadece Atatürk yok. Atatürk çok kıymetli, çok önemli, çok değerlidir. O başka, ama Ezan okunsun diye canını verenlere ayıp, din en büyük engel derken, engel olan din 2 günü eşit olan zarardadır diyor, asıl mesele bu, taa Kazakistan dan çıkıp at üstünde buraya dünyanın kalbine gelip, 1 bin yıldır yaşayan bir milletin en büyük değerini, değersizleştirmek mesele.
Türk evladı Ecdadını tanıdıkça kendinde daha büyük işler yapmak için kuvvet bulacaktır, diyen bir Atatürk neerdee, bu arkadaşlar nerde :confused: :)
#öğreniyor{display:none;}