lostyazilim

İstanbul da Yarın Okullar Tatil!

24 Mesajlar 3.299 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

MertBalci adlı üyeden alıntı

Nasıl bir kar yağışı bekliyorlarsa artık, daha yağmadan tatil ettiler.

bilgive adlı üyeden alıntı

Dünya genelinde hep aynı sorun. Yaz aylarında çok sıcak günlerde öğrenciler için eğitim sıkıntılı olabilir ama ben bu yapılanmayı anlamış değilim. Özellikle doğuda bu kötü hava şartları yüzünden, eğitimde sürekli zorluk, aksama ve sıkıntı yaşanıyor. Bence okullardaki yaz tatili, kış tatili olarak adlandırılmalı ve yazın üç ay tatil yerine, kışın tatil yapılmalı. (Aslında bana göre tatil yılda iki defa 15 gün olmalı ya... neyse.)

Tahminim öğrenci değilsiniz. Yazın o sıcağında ders işlemek tam bir işkence. Kaldı ki merkezi sisteme sahip olunduğu için mayısa okulun kaloriferleri yanmaya devam ediyor. Sınavlar bu işin cabası. İnanın karda okula gitmek yazın ders işlemekten çok daha kolay.

wmaraci
reklam

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Tahminim öğrenci değilsiniz. Yazın o sıcağında ders işlemek tam bir işkence. Kaldı ki merkezi sisteme sahip olunduğu için mayısa okulun kaloriferleri yanmaya devam ediyor. Sınavlar bu işin cabası. İnanın karda okula gitmek yazın ders işlemekten çok daha kolay.

Şu anda açık öğretim okuyorum ama elbette düşündüğünüz manada öğrenci değilim. Ancak öğretmen de değilim, ben bu sistemin öğretmenlere yaradığını düşünüyorum.

Durgun sular derin akar.

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

bilgive adlı üyeden alıntı

Şu anda açık öğretim okuyorum ama elbette düşündüğünüz manada öğrenci değilim. Ancak öğretmen de değilim, ben bu sistemin öğretmenlere yaradığını düşünüyorum.

Babam öğretmen. 31. yılı bu sene. Yaz tatili sandığınız gibi değil. İlk 1 ayı ve son 1 ayı okula gidiyorlar. Yani onların tatili 1 ay. Kaldı ki çalıştıkları iş çok ağır. Benim babam 53 yaşında ve her gün 34 tane 5-7 yaş arasındaki çocukla uğraşıyor. Bırakın da bu tatil onların hakkı olsun. Bu işten aldıkları para da hak ettiklerinden çok az.
FilmleriTV

kişi bu mesajı beğendi.

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
An itibari ile Pendik'te şiddetli kar yağışı başladı böyle devam ederse yarında okullar tatil olabilir...

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al