netbozum
tr.link

Kaybolan Geminin Sırları

15 Mesajlar 5.241 Okunma
acebozum
tr.link

Antorium Antorium Özel sektör Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Özel sektör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

FriedeKind adlı üyeden alıntı

bakın hala okumadan konuşuyorsunuz bu dediğiniz olay yoktan varetmek değil ışınlanma yer değiştirme örneğidir siz filmlere çok bakıyorsunuz film gibi yorumluyorsunuz

Arkadaşım, evet ben çok film izlerim. Hatta çok film izlememe rağmen bu olaya inanmadım. Ne garip değil mi? Ama siz kendinizi o kadar çok inandırmışsınız ki konuya kimin ne kadar çok film izlediği belli oluyor.

Işınlanma dediğiniz olayı biraz araştırın. Çeşitli teorilere rastlayacaksınız. Işınlanmak demek bir yerden bir yere nakil gibi bir olay. Peki beden ve dolayısı ile ruh, eşya gibi kavramlar nasıl ışınlanabilir? Bunlar sadece teoridir. Bilimsel deneylerin neredeyse tamamı başarısızdır. Işınlanma çok zor olsa da cansız varlıklarda mümkün olabilir ama canlılarda imkansız. Hayali hikayelere inanacak değilim. Ama paylaşımınız için teşekkürler. Bu olay çoğu amerikan filmlerine konu olmuş ve olmaya da devam edecektir. Ama şu da var, bizde bu konuda Gora'yı unutmamalıyız :)

googleasistan
reklam

FriedeKind FriedeKind Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1431
  • Beğeniler 101 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Işınlanmak demek bir yerden bir yere nakil gibi bir olay

bunu kendiniz yazdınız ve benim yazımdaki olaya yoktan varetmek diyorsunuz bu nasıl oluyor hem yoktan varetmek diyorsun hemde bir yerden bir yere nakil diyorsun bende burda yoktan varetmek gibi bir şey demedim bir deney yapılmış bende araştırdım paylaştım inanmak yada inanmamak sana kalmış ama burda gelip deneyi kendin yapmış gibi yada daha önce ışınlanma deneyine tanık olup böyle bir şey olamaz sadece filmlerde olur gibi söylemde bulunman saçma olmuş ama fikrindir saygı duyarım konuya cevap yazan herkese teşekkür ederim

• Üyelik 06.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Özel sektör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

FriedeKind adlı üyeden alıntı

Işınlanmak demek bir yerden bir yere nakil gibi bir olay

bunu kendiniz yazdınız ve benim yazımdaki olaya yoktan varetmek diyorsunuz bu nasıl oluyor hem yoktan varetmek diyorsun hemde bir yerden bir yere nakil diyorsun bende burda yoktan varetmek gibi bir şey demedim bir deney yapılmış bende araştırdım paylaştım inanmak yada inanmamak sana kalmış ama burda gelip deneyi kendin yapmış gibi yada daha önce ışınlanma deneyine tanık olup böyle bir şey olamaz sadece filmlerde olur gibi söylemde bulunman saçma olmuş ama fikrindir saygı duyarım konuya cevap yazan herkese teşekkür ederim

Bu konuda sizinle polemiğe girmek istemiyorum. Yazdıklarımı çok kolay çarpıtıyorsunuz. Ben kelimeyi tanımladım. Işınlanmak ne demektir? diye araştırma yaptığında bu tanıma rast gelebilirsin. Kendim üretmedim yani tanımı :)

Deneyi tabi ki ben yapmadım. Ona bakarsanız pisagor bağıntısını da biz bulmadık ama ne mühendisler, ne profesörler bu bağıntı hakkında onlarca kitap yazmış.

Beni anladığınızı düşünmüyorum. Konu paylaşıyorsanız eleştirilere açık olacaksınız. Ben sizi eleştirmiyorum ki! Haberin içeriğinin asılsız olduğundan bahsediyorum. Yoksa haberi ister paylaşın ister paylaşmayın, ben buna karışmam.

alicin12 alicin12 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 70
  • Ticaret 5, (%100)
Nazilerin UFO yaptığı bile söyleniyor adam gelmiş yoktan var etmek diyor :D hey yarabbim

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Özel sektör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

alicin12 adlı üyeden alıntı

Nazilerin UFO yaptığı bile söyleniyor adam gelmiş yoktan var etmek diyor :D hey yarabbim

Nazileri övmek için ufoları malzeme yapmanıza gerek yok :) Naziler uzaya da çıktılar. Uyduları da var. Hatta konusu Almanya olan 3D yayın izlemiştim dün akşam. Gayet başarılı :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al