Işınlanmak demek bir yerden bir yere nakil gibi bir olay
bunu kendiniz yazdınız ve benim yazımdaki olaya yoktan varetmek diyorsunuz bu nasıl oluyor hem yoktan varetmek diyorsun hemde bir yerden bir yere nakil diyorsun bende burda yoktan varetmek gibi bir şey demedim bir deney yapılmış bende araştırdım paylaştım inanmak yada inanmamak sana kalmış ama burda gelip deneyi kendin yapmış gibi yada daha önce ışınlanma deneyine tanık olup böyle bir şey olamaz sadece filmlerde olur gibi söylemde bulunman saçma olmuş ama fikrindir saygı duyarım konuya cevap yazan herkese teşekkür ederim
bunu kendiniz yazdınız ve benim yazımdaki olaya yoktan varetmek diyorsunuz bu nasıl oluyor hem yoktan varetmek diyorsun hemde bir yerden bir yere nakil diyorsun bende burda yoktan varetmek gibi bir şey demedim bir deney yapılmış bende araştırdım paylaştım inanmak yada inanmamak sana kalmış ama burda gelip deneyi kendin yapmış gibi yada daha önce ışınlanma deneyine tanık olup böyle bir şey olamaz sadece filmlerde olur gibi söylemde bulunman saçma olmuş ama fikrindir saygı duyarım konuya cevap yazan herkese teşekkür ederim
Bu konuda sizinle polemiğe girmek istemiyorum. Yazdıklarımı çok kolay çarpıtıyorsunuz. Ben kelimeyi tanımladım. Işınlanmak ne demektir? diye araştırma yaptığında bu tanıma rast gelebilirsin. Kendim üretmedim yani tanımı :)
Deneyi tabi ki ben yapmadım. Ona bakarsanız pisagor bağıntısını da biz bulmadık ama ne mühendisler, ne profesörler bu bağıntı hakkında onlarca kitap yazmış.
Beni anladığınızı düşünmüyorum. Konu paylaşıyorsanız eleştirilere açık olacaksınız. Ben sizi eleştirmiyorum ki! Haberin içeriğinin asılsız olduğundan bahsediyorum. Yoksa haberi ister paylaşın ister paylaşmayın, ben buna karışmam.