-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
site falan bahane önemli olan üye olup adam getirmekten başka bişe değil ve kazananlar cidden var çevresi geniş ve adam toplarım diyenler girebilir aslında yoksa boşa paranız gider cevremde jeep ev alan insanlar var benide cagırdılar ama benim cevrem yok adam getiremem o yüzden girmedim..
Crixus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Millet para kazanabilmek için en yakınlarını düdüklüyor. Üsttekiler ev araba alıyor. Olan arkadaşlarınıza yakınlarınıza düdüklediklerinize oluyor. sizde az buçuk kazanıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Mega Holdings = Salaklık.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Helaliyle para kazandırsaydı emin olun webmaster forumlarında bunlarla alakalı yazılar hatta kategoriler olurdu. Konuştuğum bir bilişim polisi bunların önünü kapatacaklarını ve sorumluları için gerek işlemlerin yapılacağını,konuyla alakalı ilgili düzenlemeyi beklediklerini söylemişti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu olayı interneti face,twit ve oyundan ibaret sanan arkadaşlarımın çoğundan duydum hepside beni arayıp fikir istedi , açıklama yaptım azarladım.
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi yapmışsnız hocam. Ben toplantılarını bizzat duydum ve ağabilerinin verdikleri örnek şu ;
"Bir hasta düşününün ilacı istemese bile siz onu seviyorsunuz ilacı alması lazım. Ona bu ilacı vermelisiniz." Dedi
Sonrasında işte onlarında bu ürüne ihtiyacı var siz ürününüze güvenin vs.vs.dedi. Ve masadakilerde ağızlarını açmış dinliyorlardı.. Bu ülkede gerçekten geleceği mahvolan gençlerimiz çok bir uyanış bir ıışık lazım.