lostyazilim

Özgecan Aslan cinayetinin abartılması..

15 Mesajlar 3.257 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

errorcode adlı üyeden alıntı

Adam deliymis zaten amcasi gecen tvde konusuyordu hic kimse gorusmuyormus ailesinde bunla herkese agir siddet uygulamis annesi dahil 8 yil once bi kaza gecirmis beyni parcalanmis yani agir sizofreni veya baska bir sorunu var. Bunun neden disarda oldugunu sorgulamak lazim en basta. Amcasi utandiklarini ve soyadlarini degistireceklerini soyledi.

Mobilden gonderildi.

Şimdi katilin annesini dinledim. O da eşi ile ayrı olduklarını, eşinin kendisini dövdüğünü, ayrı yaşadıklarını, çocuğunun da babası ile beraber yaşadığını söylüyor. Hatta buradan izleyebilirsiniz. Yanlış anlamadıysam siz de annesinin çocuğa (katile) ağır şiddet uyguladığını söylüyorsunuz.

wmaraci
reklam

errorcode errorcode Kullanmıyor Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarımcı ve Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** D**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 124 / 60
  • Ticaret 13, (%100)
Yanlis olmus hocam, tam tersi katil annesine uyguluyomus.

YazilimciHoroz YazilimciHoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 25 / 98
  • Ticaret 3, (%100)
Haberlerde yok deli yok akıl sağlığı yerinde değil bunların hepsi yalan. bunlar mahkemeden cezayı hafifletmek için uğraşıyorlar. Bu olay gerçekten çok kötü bi olay. hepimiz üzüldük mü üzüldük. Hem genç bir kızın katledilişi, hem ülkemize olan güvenin sarsılması, hem ahlaksız bir millet içinde yaşadığımızı gösterdi.

Siyasete gelirsek, bu olayın veya bizim üzülmemizin yada başkalarının sinirlenip isyanlar çıkartması

[SIZE=5]SİYASETLE ALAKALI DEĞİL![/SIZE]

Bunu siyasete karıştıran aptallar var.

DogukanEkiz DogukanEkiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Allah rahmet eylesin beni de çok derinden yaraladı bu olay. Ancak sosyal medyadaki tepkilere baktığımda abartmadan söylüyorum en az %70 lik bir kısım ilgi çekmek , prim yapmak için Özgecan Aslan'ı alet ediyor. İnanın bu çok acı bir durum , ateş düştüğü yeri yakar bizler bu konuyu en fazla 1 hafta , 1 ay , 1 sene konuşacağız olan ailesine oldu. Otobüse binip kart basmayan kişileri de bir çoğumuz izlemişizdir durumun ne kadar vahim olduğunu oradan görebiliriz. Prim için ilgi çekmek için paylaşım yapanları ben Allah'a havale ediyorum.

wmaraci
wmaraci

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Bu olay vahşet bunun aksini kimse söyleyemez
Lakin ağzı olan konuşuyor sebep gerçekten cahil hatta zır cahil insanlarımız var hemde bayağı var bilgi kirliliği buna denir

Bakıyor twitter da saçma birşey okuyor inanıyor biri facebook ta saçma şeyleri görüyor anlamak istediği gibi anlıyor birde bunu kabullenip kendi paylaşıyor abartarak
Sonra başkası oradan görüyor vs vs vs

Kadın programlarını izleyip magazin haberlerini bir kaç ünlü kişinin fan sayfasını ve oradaki yazıları okuyarak medyayı gündemi takip edenler ettiğini sananlar var aramızdada çok var üzerine alınanlar çıkar kesin!

saygı güven dolu bir toplum değiliz artık eğitim sistemimiz gerçekten çok kötü 12 yıldır 15 yıldır değişen eğitim sistemi ve aman hoca nasil olsa geçirir mantığı ile okula giden okula sadece gitmek için giden ve sınıf geçen gençlerimiz epey var okul okumayanlarda bayağı var maalesef sistemi bu hale soktular

Tabiki adalet teki adaletsizlikle ve açıklar sebebiyle binlerce senaryo dolaşıyor
Bu haftanın gündemi rahmetli özge can sebebi suan mecliste geçmesi planlanan yasa yasa meclisten geçsin gündem değişecek göreceksiniz

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al