-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kesinlikle katılıyorum. siyasete alet eden mallardan tutun feminist bi akım oluşturmaya çalışanlar var. "erkek olmaktan utanıyorum" diye pirim yapmaya çalışanlardan tutunda suçu bütün erkeklerin bütün babaların üstüne atanlar var. Ya kardesim bunu yapan insanlar cani, şerefsiz, ...... ama benim suçum ne. Bende üzüldüm, benimde canım acıdı. Ama yeter!
O kadar yapmacık insanların arasında gerçek farkındalık hareketleri de bana saçma geliyo.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
duyarlılık adı altında herkes ya ego tatmini yapıyor ya da kin duyduğu bir kesime bu vesileyle nefretini kusuyor. kimsenin samimiyetini sorulayamayız elbette ama biz toplum olarak duyarlı olsak zaten hergün onlarca vahşet bu ülkede yaşanmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Yazıya katılıyorum ancak kötü söz (küfür etmek ) le tecavüz etmek arasında bırakın tecavüzü zarar vermek arasında çook fark var.
Evet maç izlerken bende küfür eden birisiyim o an kaptırıyorum kendimi kime niye küfür ettiğimi bile hatırlamıyorum sonra.
Yada küfür ettiğim adama bir kaç dakika sonra helal olsun dediğim anlarda oluyor.
Hoş bir şey değil ancak bunlarla tecavüz sapıklık olaylarını bağdaştırmaya kalkarsak hemen hemen herkes sapık herkes tecavüzcüdür.
PiN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence de çok abartıldı ve halen abartılmakta. Bu ve benzeri olaylar bu ülkede ilk değil. Belki bardağı taşıran son damla süsü verilmekte ama araya show ve gösteriler de kaçmakta. Suyunu çıkardılar.
xGhos
Yazılım Geliştirici
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
YAZILIM & SEO
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
cinsiyetin farketmez tecavüze ses çıkarmazsan yarın senide öperler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısacası; "Bataklığı kurutmak lazım. Sinekleri öldürmek geçici çözüm"
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarımcı ve Girişimci
-
-
Ad Soyad
Ç** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Adam deliymis zaten amcasi gecen tvde konusuyordu hic kimse gorusmuyormus ailesinde bunla.
Annesine, karisina vs herkese agir siddet uygulamis 8 yil once bi kaza gecirmis beyni parcalanmis yani agir sizofreni veya baska bir sorunu var. Bunun neden disarda oldugunu sorgulamak lazim en basta. Amcasi utandiklarini ve soyadlarini degistireceklerini soyledi.
Mobilden gonderildi.