wmaraci reklam

Pinterest Otomatik Başlayan Video Reklamlarını Tanıttı.

2 Mesajlar 762 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

opencartim opencartim Bir Umuttur Yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek E-Sporcu!
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1176
  • Beğeniler 359 / 372
  • Ticaret 26, (%100)

Pinterest Autoplay Video Reklamlarını Tanıttı

Video, Facebook'daki diğer yazı tipi türlerinden daha fazla paylaşım üretirken, videoyla yapılan tweetler temel metin güncellemelerinden 9 kat daha fazla etkileşime neden oluyorken Snapchat video reklamları, diğer medya platformlarındaki videolardan daha iyi performans gösteriyor.

Bunlar video açısından (elbette YouTube ile birlikte) en çok ses duyduğunuz platformlar olmasına rağmen, video içeriği Instagram'da yükselişe devam ediyor. Ayrıca Pinterest, video içeriğine geçen bir yıl içinde önemli değişikler yapmaya devam ediyor.

Şuanda göz atmış olduğunuz konu: Pinterest Autoplay Video Reklamlarını Tanıttı



Şimdi, Pinterest, video görüntülemelerini bir sonraki aşamaya, otomatik video oynatıcı reklamları yayın içi eklenmesiyle, önceki video yaklaşımlarına göre önemli bir değişime götürmek istiyor.



Pinterest ile daha önce videoda da görebiliceğiniz gibi, size önerimiz bu yoldan ilerlemeniz. Video içeriği otomatik olarak oynatılır tanıtılan video ve sinematik pinler, video içeriği ekranı kaydırırken hareketinize tepki vererek oynar.



Aşağıdaki tanıtılan video örneğinde de benzerini görebilirsiniz.


Pinterest'in yeni mobil uygulama videoları yalnızca mobil uygulamalarda oynayacak, hiç şüphe yok ki dikkat çekecek ve diğer sosyal uygulamalardaki kullanıcı deneyimiyle daha uyumlu hale gelecektir. (ancak Pinterest insanlara sosyal bir ağ olmadığını söylemeye her zaman heveslidir) ve kabullenmez.

Dahası, Pinterest otomatik video oynatma birimlerinin dikkat çekici özelliklerinin de daha ucuza kullanılmasını sağlayacağını söylüyor.

"Tanıtılan Video her gösterim esnasında satın alındığından, otomatik oynatma sayesinde her izlenimin bir video görüntüsünü elde etmesi olasılığı önemli derecede yüksektir. Videonuzun tadını çıkaran insan sayısı arttıkça, görüntüleme başına maliyet düşer" diyor pinterest reis.

Gösterimlerle değil, gösterimlerle ilgili olarak ücretlendirildiklerinden, bir kullanıcı video reklamınızı bir saniye içinde hızlıca geçerse yine ödeme yapmak zorunda kalıcaksınız, ancak reklamı tıklayıp izlemek için tıklarsa, Pinterest reklam hedefleme yeteneklerine göre videoları oynatıyor ve katılımınızı arttırmak böylecede maliyetleri azaltmak için reklamlarınızın en alakalı kitlelere ulaşmasını sağlıyor.

Buna ek olarak, Pinterest otomatik video oynatma reklamlarını, arama sonuçlarında ve ilgili önerilerde göstermeye başlayacak ve videolarınızı tanıtmanız için daha fazla fırsat tanımış olacaktır.

Pinterest'te arama yapanlarda videolarınız onlara gösterilmek için orada olabilir. Videolarınız bir pin açtıklarında ve ilgili pinlerin "beğenileri arasında" ilerleyince de gösterilecek.



Reklam verenlerin video içeriği performansını garanti altına almalarına yardımcı olmak için Pinterest, insanların ne kadar süreyle videonuzu oynattığını ve videonun ne kadar ekranda kaldığı da dahil olmak üzere Moat ile olan ortaklığıyla yeni görüntülenebilirlik ölçümleri sunuyor.

Reklam verenler, kampanyalarını analiz etmek ve belirli demografik hatalar da dahil olmak üzere ulaştıklarını bulmak için Nielsen Digital Ad Ratings'i de kullanabilirler; ayrıca, tanıtılan videolarınızı takip kampanyaları ile izleyen izleyicileri yeniden hedefleme seçeneğine de sahip olucaksınız.

Belirtildiği gibi, video büyük önem taşıyor ve Pinterest'in bu eğilime uyum sağlaması da oldukça mantıklı bir davranış. Özellikle geçen yıl platformda videolarda %60'lık bir artış gördükleri için, "spor, egzersiz, ev projeleri ve saç ve güzellik eğitim videoları oldukça belirgin artış sağlamaktadır.

Diğer platformlar bir birilerinin özelliklerini kopyalamaya devam ederken, Pinterest yavaş ama emin adımlarla kendi yolunu çiziyor ve çok çeşitli B2C markaları için temel bir husus haline geldi. ( Burada yani tekrar söyleyelim, ÖZGÜN olmak her zaman kazandırır. )

Geçmişte Pinterest'e çok fazla para ödememiş olsaydınız, başka bir görünüm vermeye değer olabilirdi en azından, platformda hedef anahtar kelimeleriniz için bir arama yapın ve neyin ortaya çıktığını görebilirsin ve bu tür içeriğin ne tür bir etkileşime girdiğini rahatlıkla görebilirsiniz.

Ayrıca kitleniz, Pinterest platformunda aktif ise, bu yeni özellikleri değerlendirmekte fayda var...

Kaynak: http://www.storify.org/2017/05/pinterest-otomatik-baslayan-video-reklamlarini-tanitti.html

 

 

wmaraci
reklam

DarqAngeL DarqAngeL Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Araştırmacı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 35 / 72
  • Ticaret 1, (%100)
Şu pinterest denen sitenin amacını bi türlü çözemedim
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al