-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunlarında istediği budur işte milleti parçalamak, millete kulp takarak ayrıştırmak, çünkü işleri daha kolaylaşacak böyle yaparak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hdp ile Pkk ayırın demişsin suruçda 30 insan ölünce silho ne dedi,halkım silahlanmalı hdp yandaşları ne dedi kan eee nası ayırcan bu işi merak ediyorum açıkcası.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bir ülkede, birliğin beraberliğin ve istikrarın sağlanabilmesi için o ülkenin vatandaşının en az %80'i aynı yönden olaylara bakabiliyor olmalıdır! O %80'in de kendi içinde görüş ayrılıkları illa ki olacaktır!
Konuyla alakası ne?
Şimdi, olayı Cumhuriyet kuruluş dönemlerine kadar götürelim! Konuyu mantıklı okursanız aslında herşeyi anlayacaksınız. 1850'lerden itibaren Osmanlı Devleti çatırdamaya başaladı, bu çatırdama süreci yaklaşık 60 sene kadar sürdü! Kolay değil, Dünyaya 613 yıl hükmetmiş bir devletin yıkılması da 6 saatte olacak bir iş değil sonuçta!
Sonrasında, Cumhuriyetimiz kuruldu, ama 1920 lerde ve öncesinde ülkenin durumu ortadaydı. Sonra ülkede her 20 yılda bir devrim ve ayaklanma başlatıldı! 1946 olayları, 1960 larda meydana gelen olaylar, 1980 darbesi ve son olarak 28 Şubat süreçleri! Bunların her birinde ülke aslında bir 20 yıl daha geriye gitti! Bu arada, kendisini her yönden geliştirmesi gerekirken geri adım attığı için üretmek yerine hazır alıp tüketmeyi tercih eder olduk.! Çalışmadık bu süreçlerde. Tembel bir millet olduk! Bunların hepsi acı ama gerçeklerdir!
80'lerde bu pkk illeti türedi sonra! Ne üdüğü belli olmayan bir ermeninin çıkıp "ben Kürt devleti kuracağım" sevdasıyla ve 84'te ilk eylemini gerçekleştirerek (ki yanlış hatırlamıyorsam bu eylem Tunceli'nin bir köyünde, yatsı namazından çıkan cemaati taramakla başaladı) kendisinin varlığını ispat etmeye çalıştı. Aslında Türkiye'nin daha o zamanlarda bu illeti yok etmeye gücü yeterdi. Kaldı ki, Turgut Özal Cumhurbaşkanlığı döneminde sağ kolu olan Adnan Kahveci'yi elinde bir çanta ile Ankadara'dan İstanbul'a göndermiş bu sırada da Adnan Kahveci yolda uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmiştir! Ve bu devletin başına kim geldiyse bu itleri yok etmek amacıyla mutlaka kendi başına bir iş gelmiştir!
Buradan da anlayacağınız gibi, aslında Türkiye bir tek pkk ile savaşmıyor! Türkiye amerika başta olmak üzere, tüm avrupa ülkeleri, israil ve yer yer ortadoğu ile savaşıyor! Burada kimse bana özgürlük savunuculuğu yapmasın! Zira dünyada Türkiye kadar özgür yaşayabileceğiniz ikinci bir ülke daha yoktur! Eğer bir maddi özgürlük kısıtlılığı söz konusuysa bu da sizin sevicisi olduğunuz Marksist, Leninist, Darwinist, Kapitalis ve Emperyalist odakların başlarının altından çıkan bir fakirleştirme iç güdüsü ve buna bağlı olarak da insanımızı kandırarak soktukları fakirlik bilinç altı gerçekleridir! Hangi ülkenin toprağı Türkiye'nin ki kadar verimli? Hangi ülke istese Türkiye kadar yer altı kaynağını çıkarabilir?
Şimdi son olarak, Türkiye işid ile savaşa girdi Suriye'de, bir taraftan da pkk ve pyd ile çatışıyor! Vicdanınız kararmadıysa söyleyin! Hangi ülkenin bu kadar düşmanı var? Hangi ülke savaş mağdurlarına bu kadar kol kanat gerdi?
Şehitlerimiz için de ALLAH'TAN rahmet diliyorum!
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun!
(Allah'tan geldik, yine O'na döneceğiz!)
Saygılarımla!
6 kişi bu mesajı beğendi.
Allah hepimize rahmet eylesin!