Bakın PKK okumamış, cahil gençlerden oluşan bir örgüt, işi gücü olan adamın örgütle silahlı çatışma ile işi ne. DHPK-C'de benzer şekilde. Bizzat gördüm gözlemledim bu örgüttekilerin nasıl insanlar olduklarını. Okmeydanı'nda alırlar haplarını yoldan geçenleri çevirirler. Bu adamların sosyalizm, komünizm gibi karmaşık düşünce sistemlerini anlamaları mümkün mü?
Suruç'ta ölen çocukların yok PKK ile yok DHKP-C ile bir bağlantısı yok. Bu çocuklar gerçek "hümanisttir." Bir kaçının twitter adresini inceledim anti-militarist, kadın hakları aktivisti gayet okumuş bilgili kültürlü çocuklar. Bu çocuklar bizim değerlerimiz, bu ülkeyi daha güzel hale getireceklerdi bir çoğu eğer yaşasaydı. Devlet koşullar ne olursa olsun halkının böyle ölmesine izin vermemeli hele böyle güzel insanların ölmesine asla. PKK'nın polislere yönelik saldırıları bu çocukların ölümünde devletin ihmalinin yeterli güvenlik önlemini alamamasının payını azaltmaz.
Suruç'ta ölen çocukların yok PKK ile yok DHKP-C ile bir bağlantısı yok. Bu çocuklar gerçek "hümanisttir." Bir kaçının twitter adresini inceledim anti-militarist, kadın hakları aktivisti gayet okumuş bilgili kültürlü çocuklar. Bu çocuklar bizim değerlerimiz, bu ülkeyi daha güzel hale getireceklerdi bir çoğu eğer yaşasaydı. Devlet koşullar ne olursa olsun halkının böyle ölmesine izin vermemeli hele böyle güzel insanların ölmesine asla. PKK'nın polislere yönelik saldırıları bu çocukların ölümünde devletin ihmalinin yeterli güvenlik önlemini alamamasının payını azaltmaz.
PKK'nın dağ kadrosu okumamış cahil gençlerden oluşuyor. Kaldı ki dağa bile okumuş gençlerin çıktığını duyuyoruz. Şehir yapılanması dağ kadrosundan tamamen farklı. Şehirde okumuş gençler PKK sempatizanlığı, destekçiliği yapıyor. PKK sadece cahillerden oluşuyor, tamamı okumamış insanlar dersen adama gülerler.