-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hatay'da yaşıyorum ve bu şehri bile bu hale getirebildiklerini görünce ileride neler olabileceğini kestirmek daha da zorlaşıyor. Bir zamanların barış ve hoşgörü şehri Hatay şimdilerin olaylı şehri haline geldi. Reyhanlı buradan en fazla 15 dakika uzaklıkta ve bugün olanları kendi gözümle gördüm. O anı görüp de ağlamayacak, üzülmeyecek bir insan varsa ben ona insan demem veya insanlıktan çekilirim. Birileri rant sağlayacak, amaçlarına ulaşacak diye olaylardan bihaber insanların hayatı sönüyor. Bu mudur ülke yönetme anlayışı? Bu mudur Atatürk'ün izinde giden gençler?
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Haberi aldığım andan beri ağzıma ne geldiyse söyledim. Bu ÖSO dedikleri çapulcuları koca bir ülkenin temsilcisi kabul eden çanakkaleye bayrağını çektirenlere de onlara bu haklara sahip olması için oy verenlerede.
Az önce açıklama geldi El Muhaberatın ve Esad rejimi bağlantılı denildi . Aklı olan herkese soruyorum bu saldırı sonuçları kimin işine yarar biraz düşünün Esadın mı ? ÖSO soytarılarının mı ?
Benim rızkımdan kesip zorla benim isteğimi sormadan aldıkları vergilerden bu çapulculara silah mühimmat gıda ve para gönderenlere de hakkımı helal etmiyorum , onlara oy verip bunları yapmalarına vesile olanlara da . Üzerine alınan da alınsın. Bu patlamada kullanılan bombada dahi bizden alınan verginin payı var ve bunun sorumlusu bu hükümettir bunları destekleyenlerdir.
Bakan çıkıp ortamın sakin olduğunu söylüyor allah aşkına hangi sakin ortam ? Hep aynı sağ duyu aman uymayın çağrıları daha ne olması lazım ki bu aymazların yüzlerinin kızarması için ? Ya da bunları destekleyenlerin artık yeter demeleri için o bombalardan birinin evlerinde mi patlaması lazım ? Ailelerinden anneleri babaları kardeşleri karıları kocaları çocuklarını mı kaybetmeleri lazım allah aşkına az bi durup düşünün orada sen ben kardeşim annem babam da olabilirdi sadece parka gidiyor markete gidiyor yada işinde çalışıyor olan onlarca insan ölüyor yüzlerce insan yaralanıyor ve bütün bunların sorumlusu olanlar hiç üstlerine alınmadan güle sırıta boş boş sağ duyu çağrısı yapıyorlar bu olan bitenin nesi mantıklı ? Nesi normal de nesine sağ duyu diyorlar ?
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Başbakan Erdoğan, " Hassasiyetleri kaşımak isteyenler de böyle bir eyleme girişmiş olabilir. Sabırlı olacağız, ve bu süreci aşacağız" dedi.
Evet çok kaşınıyoruz umarım seçimlere kadar kaşınmaya devam ederiz bu ülke ancak bu şekilde görecek gerçekleri.
Ek Olarak:
Bu kanlı Anneler gününde ölen insanlarımızın mekanı cennet olsun.
Bu kanlı eylemi yapanlarında sonu cehennemdir elbet!
1 kişi bu mesajı beğendi.
snakebad
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Araç kiralama işindeyim araçlarımdan biri suriyeye kaçak yollarla götürüldü. GPS haritasından güzergaha baktığım zaman askeri karakolun dibinden giden bir yoldan götürülmüş aracım. Kısacası sınır diye bir olay yok. Asker diye kimse yok. Böyle giderse 40 değil 40.000 kişide ölür. Umarım ölenlerin çoğu işini adam gibi yapmayan devlet yetkilileri ve kolluk kuvvetleridir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah ölenlere rahmet etsin , geride kalanlara sabır versin.
yakında...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İşten geldikten sonra haberlerde görünce içim parçalamdı.Allah Hatay halkının ve Türk milletinin yanında olsun.Bütün memleketin başı sağolsun.
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hatay/Dörtyol'da yaşıyorum benim bile akşam geç vakitlerde haberim oldu, televizyonlar yine reyting kavgasından dizi gösterme peşinde devlet yetkilileri ise düğün dernekte.
GeNCo
Freelancer...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Maalesef yine büyük bir tezgah kuruluyor... Ve Türkiye yine bir oyunun bir figüranı olacak... :@