Haberi aldığım andan beri ağzıma ne geldiyse söyledim. Bu ÖSO dedikleri çapulcuları koca bir ülkenin temsilcisi kabul eden çanakkaleye bayrağını çektirenlere de onlara bu haklara sahip olması için oy verenlerede.

Az önce açıklama geldi El Muhaberatın ve Esad rejimi bağlantılı denildi . Aklı olan herkese soruyorum bu saldırı sonuçları kimin işine yarar biraz düşünün Esadın mı ? ÖSO soytarılarının mı ?

Benim rızkımdan kesip zorla benim isteğimi sormadan aldıkları vergilerden bu çapulculara silah mühimmat gıda ve para gönderenlere de hakkımı helal etmiyorum , onlara oy verip bunları yapmalarına vesile olanlara da . Üzerine alınan da alınsın. Bu patlamada kullanılan bombada dahi bizden alınan verginin payı var ve bunun sorumlusu bu hükümettir bunları destekleyenlerdir.

Bakan çıkıp ortamın sakin olduğunu söylüyor allah aşkına hangi sakin ortam ? Hep aynı sağ duyu aman uymayın çağrıları daha ne olması lazım ki bu aymazların yüzlerinin kızarması için ? Ya da bunları destekleyenlerin artık yeter demeleri için o bombalardan birinin evlerinde mi patlaması lazım ? Ailelerinden anneleri babaları kardeşleri karıları kocaları çocuklarını mı kaybetmeleri lazım allah aşkına az bi durup düşünün orada sen ben kardeşim annem babam da olabilirdi sadece parka gidiyor markete gidiyor yada işinde çalışıyor olan onlarca insan ölüyor yüzlerce insan yaralanıyor ve bütün bunların sorumlusu olanlar hiç üstlerine alınmadan güle sırıta boş boş sağ duyu çağrısı yapıyorlar bu olan bitenin nesi mantıklı ? Nesi normal de nesine sağ duyu diyorlar ?