-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
hiç bir parti şikayet etmiyor neden diyorsan onlarında seçim otobüsleri var :)
tek bu konuda galiba şikayet etmiyorlar. birbirlerini
zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kırklarelinde okuyorum burada fazla yüksek sesle açmıyorlar istanbulda ki seçim araçlarınınki kadar fazla değil en azından :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Parti ayırmaksızın küfür ediyorum , zaten böyle bi tanıtımın mantıklı açıklaması da olamaz. Ya bu şekilde oy toplayabileceğini düşünenler salak , yada bazı salaklar gerçekten yüksek sese göre oy veriyor ki onlarca anket yapan partiler bu huyundan vazgeçmiyor . Parasını da geçtim gitsin teşkilatça onlara harcanan parayı mangal falan yapsınlar ama kapımın önünden son ses müzik açarak geçmek nedir ? Herifler siteye girince sesi açıyorlar site içinde geziyorlar . Dün bi ara gerçekten sinirlendim dedim gidip söyliyim de bu sokakta bari ses falan açmasınlar , bu sefer mahalleli öyle gerizekalı ki partimin arabasına karışıyorsun diye benimle kavga ederler diye çıkamadım. Bir de bizim burada 2 parti var sadece aday gösteren biri akp biri chp , mahallede şenlik bi kıvılcıma bakar yani , akpnin arabasına lan hayvan sesi kıs insan yaşıyor burda desem vay seni chpli der mahalleli dalar , chpnin arabasına lan hayvan sesi kıs insan yaşıyor burada desem vay seni akpli der chpliler dalar . 2 partiden de olmadığını yada hiç bir partili olmadığını da bu insanlara anlatamazsın çünkü onlar için öyle bi seçenek yok ya a lısın ya b lisin diye şartlamışlar kendini . İşin bir diğer boyutu dini de katıyorlar bi taraf müslümanlar bi taraf kafirler gibi söylemler duyuyorum komşulardan. Vallahi şaşırmışlar . Seçimler bitecek birbirine bakacak yüzleri olmayacak haberleri yok. Şimdiden sitenin yarısı birbirine küsmüş halbuki adaylar da 30 yıllık komşular arkadaşlar birbirini tanıyan insanlar . Aralarına partiler girmese kahvede beraber tavla atacak tipler .
4 kişi bu mesajı beğendi.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hiçbirine oy vermiyorum. Hayatım boyunca da vermeyecem. Kimi seçerlerse seçsinler hepsi aynı ...... Beni kimin .... yapacağını seçecek değilim :D Seçeceklere hayırlı olsun. Acı ama gerçek...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Halbuki tayyip zamanın da; "Tencere tava kullanıp komşuyu rahatsız etmek suçtur. Ben söylemiyorum kanunlar söylüyor. Bu tencere tavacıları sizler yargıya taşıyacaksınız" demişti. Acaba yine böyle bir hakkımız var mı dışarıda ki seçim araçları için ?
2 kişi bu mesajı beğendi.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Okulun önünden de hızlıca müzik açık bir şekilde geçiyorlar, ne bir şey duyuluyor ne de görülüyor. Gereksiz bir şey olarak görüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
"...bir daha gel, gel samsundan..."