-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Borcumu sildirmicem fakat ödemiyeceğim.
Kuran-ı Kerim'de bile özgürlük verilirken kimse bana bir şeyi zorunlu kılamaz. Borcum var diye ceza evinemi atıcak hadi ya o zaman o parayı kim ödeyecek ? Haciz mi gelecek ? Gelsin bakalım gelene kapımız açık. (Mal varlığım varsa)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bizim arkadaşa biraz önce baktık yaklaşık 1000 lira borçlu çıktı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bu belge verme olayını ta zamanında ben yapmıştım. Ama 611,53 TL borcum var. Nasıl iş anlamadım.
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar yazdıklarımı iyi okuyun, öğrenci değilsen çalışıyorsan zaten sıkıntı yok fakat öğrenciysen ve arada tatil döneminden borç çıkıyorsa burada bir dümen var demektir aynısı başıma geldi üniversiteye geçişteki dönemden bana 300+ borç çıkardılar kaymaklığa gidip itiraz dilekçesi verdim kimse sizden okul dönemleri arasındaki parayı alamaz çünkü bir geliriniz yok öyle olsa kaç milyon tane öğrenci var ne geliri varda neyin tesbiti yapıyorlar kötü konuşucam şimdi o kadar çıldırtmıştılar beni sakına ödeme yapmayın, gidin kaymakamlığa tesbit yaptırın ve borç çıkarmamalarını isteyen buna karşılık 1-2 tane sağlık şeyinden faydalanamıyorsunuz fakat borçta çıkmıyor. + Olarak sonra bu olayı geri çektiler bir ödeme yapılmasına gerek yok diye bir duyum almıştım, ne yaparsanız yapın sorgusuz sualsiz parayı vermeyin.