-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
20 tl psikolojik sınır oldu. Aşarsa çok kişi bırakacaktır.
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam benim anlamadığım insan kendine zarar vermek için para ödüyor, çiğerleri gidiyor. Yani ben içmiyorum içenlerde bence bıraksın. Sigarayı yapan kazanıyor insanlar ölüyor.
baltazar
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 paket sigara 1kg kıymaya eşit.
1 kişi bu mesajı beğendi.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Cyprus adlı üyeden alıntı
Hocam benim anlamadığım insan kendine zarar vermek için para ödüyor, çiğerleri gidiyor. Yani ben içmiyorum içenlerde bence bıraksın. Sigarayı yapan kazanıyor insanlar ölüyor.
O işler öyle olmuyor ama, gündelik su ihtiyacı gibi bir duruma dönüyor olay. İnsanın gerek iş gerek normal yaşantısında stresini almaya değer bir şey arıyor kimine göre bu bir sigara kimine göre normal eğlence. Önemli olan stresi atarken ne kadar vaktinin olduğu, şimdi şunu düşün -çalışansın ve sadece 10 dakika molan var, 10 dakikaya hangisini sığdıracaksın ?
Bugüne kadar hep ileri denedik.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
azad35avsar
Bu kadar dalgalanmayla sigara satan esnafın alakası ne onu anlayamadık. Esnaf dediğin adam 10'tl ile xxxx içeceği veya sigarayı kat çıkacak kadar depoladı. Eskiden en küçük para birimi ile aldığın şeylerden bile kârı olurdu bu kişilerin. Kârsız hangi firma ayakta durmuş ? Şimdi paket başı en az 2 tl net kâr.
Keşke 82 milyon kişi çalışsak da adam olsak ama anca 4te 1 ine tekabül eder bu rakam. 4te1 de olsa herkes günü çıkarayım kafasında olduğu için bu durumdayız. Keşke devletlerin vergiler ile ayakta durduğunu, veya vergi oranının en çok keyfi olan ürün/hizmetlerde olduğunu bilsek.
Zararlı birşey içmeyin. Veya içiyorsanız da sizde grev'e gidin? 1 hafta kullanmayın bakalım ne olacak. Belki istediğiniz düzeye getirir belki de bırakırsınız.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
En iyisi tütün içmek uzuc ve 20 den fazla çıkıyor. 20 tane sar sigara kutusuna koy iç millet alıştı rahata tütün alsın sarsın 😀
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-