-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam bir de şöyle bir şey var eğer esnaf o sigarayı zamlı fiyattan satamazsa tekrar o sigaradan alıp rafına koyamaz. Bu kadar dalgalanmaya esnafın hala ayakta durması mucize zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
içmiyorum fakat insanların bağımlılığından faydalanmaktan başka bir şey değil. içen yine içecektir zaten. bırakan üç beş kişi olur. ülke nerelere gidiyor bilmiyorum. insanlar içmiyorum bana dokunmaz düşüncesinde fakat daha yeni doğalgaza ve bir çok şeye zam geldi. sömürülüyoruz resmen.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hersey devlette bitiyor. Vergi orani çok yüksek. Markaları kınamıyorum.
4 kişi bu mesajı beğendi.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
"-14 liralık bir sigarada vergi %85,5 oranındadır. Vergisiz fiyatı 2,03 TL'dir.
-18 liralık bir sigarada vergi %84,8 oranındadır. Vergisiz fiyatı 2,74 TL'dir"
Aldıkları vergiyle yol yaptırılır, verginle yaptırılan yola vereceğin ücret karşılığında kullanırsın, yolu özel şirket işletir. Sözde yol yaptık ulaşımı hızlandırdık. Eleştiriye açık bir yorum kim ne derse desin fakat ülke içerisinde üretim olmayınca her şeyi vatandaşın vereceği vergiler üzerinden karşılamaya başladılar. Bir müşteri temsilcisi olarak müşterinin aldığı yeni bir sim kart üzerinde ilk 12 ay boyunca 5.42 TL yeni tesis özel iletişim vergisi, 2.32 telsiz ruhsat vergisi, 2.32 telsiz kullanım aylık taksiti ödersin ayırca aldığın paket/tarife için her ay paketin fiyatının içinde 2019 döneminde %18 olan KDV ve özel iletişim vergisi alınır ilk 12 bittikten sonra aylık olarak ödemekte olduğun telsiz kullanım vergisi alınmaya devam edilir. Hattını yıl başında veya yıl ortasında iptal ettirmek isterse yıl sonuna kadar hattını kullanmayacağı ayların vergisini tek seferde öder. Artık bunaldı bu millet. Sıkıldık. Tartışmaya açıktır bu yorum.
6 kişi bu mesajı beğendi.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2 gündür tütün alıyorum.
Şu partiye oy verene değil (beter olsunlar), gelecek nesillere acıyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
82 milyon kişi çalışıyor ama bir kişiyi doyuramıyor.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Operatörler tarafında ki olayın arka tarafında ki süreçleri bir bilsenize neler dönüyor ki en basiti bu kullandığımız telefonlar oluyor, ki günlük yaşantımızda daha neleri çok fazla kullanıyoruz ve sırf mecburiyetten kullanmak durumunda kalıyoruz, insanları mecbur bırakıyorlar. Konsollar için oyun kolu almak istediğinizde artık onu %20 oranında ek vergi ile alıcaz, ha bu arada ödediğimiz vergiler ile suriyelilere buzdolabı hediyemiz olmuş onun içinde hayırlı olsun.
Ek vergi bknz:
https://twitter.com/loadenterrun/status/1157965794992676864?s=21
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
böyle herşeye zam yapa yapa insanlar sadece zorunlu ihtiyaçlarına para yetiştirebilecek buda tek tip insanlar yaratacak
gelişim duracak insanlar yeni seyler deneyemeyecek aylardır bilgisayar alabilmek için para biriktiriyorum mantık olarak kaç ay sonra bilgisayar sahibi olacağımı biriktirdiğim paraya göre tahmin etmem gerekirken bir türlü sapit duramayan fiyatlar yüzünden ve günlük hayatın pahalilasmasindan dolayi kestiremiyorum ulan gelişmiyoruz spor aidatimi yenilemeidm fuzuli masrafa giriyor diye ben birdaha 21 yaşına gelmeyecem ve 21 yaşında geçim derdine düştüm ayıp günah bunları birtek ben mi fark ediyorum devlet niye hic bir şeyin farkında değil giden zamanlar geri gelmiyor okadar çalışıyoruz sadece karın tokluğuna yetiyor ekstra işe gidelim diyorum bu seferdene zaman ne enerji kalıyor ben mecburmuyum haftada bie gun izin yapip günün yarisindan fazlasını çalışarak geçirmeye ben kendimi nasıl gelistiricem ulan bunun hesabını kim vericek
2 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/