alabacaknet adlı üyeden alıntı
Maalesef sizin gibi normal IQ seviyesinin altındaki insanlarımız yüzünden hiç bir kazadan, hiçbir savaştan ders çıkaramıyoruz. Bugüne kadar her yıl en az 100 kişi kaybetmişiz. Tüm ülke tarihi boyuncaysa yıl başına ortalama 150-200 kişi kaybımız var.Şuan SİYASET yaparak birilerine bunun hesabını sorsak, bu ölümlerin YARIN UNUTULMAYACAĞINI göstersek. Bundan sonraki hükümetlerin alacağı tedbirlerde hiç bir değişiklik olmaz mı? Adam pişkin pişkin TV'ye çıkıyor ve diyor ki "BU OLAYLAR BİZDEN ÖNCE DE YAŞANDI. BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER" hangi kansız böyle bir şey söyleyebilir, ben başbakan olacaktım çıkar adam gibi "maalesef bu kazadaki bir suçluda ben ve benim görev arkadaşlarım, ancak istifa ederek kaçma niyetinde değilim; lütfen bize destek olun ve kazayı telafi edelim" derdim. Senin aklının ucundan bile geçmez böyle şeyler.
Ayrıca aldığım bilgiler doğrultusunda siyaset yapmak insanı dua etmekten alıkoymuyormuş, kesin bilgi yayalım!
IQ seviyesine gelince milli iradeye bakınca anlaşılıyor. Normal ve anormal insan kavramını benimsiyememişsiniz. Daha düne kadar madenci yanınıza otursa hemen yana kayar üstüm kirlenmesin diye...
şimdi burada tatava yapmayın. her işin içinde illa hükümet olacak illa olacak illa katacaksınız oldummuda haksız olacak hükümet. siz hep haklısınız. %50 haksız.