AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
Espri amaçlı yazdın herhalde. Duymadığın çok şey var demek ki, bunları google'da arayarak bulabilirsin. En basitinden örnek vericek olursak geçen sezon yani 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırı sonucu Fenerbahçe'nin takım performansı azaldı. Kimse tetiğin hedefi olmak istemez. Bunlarıda geçtim daha dün "sözde şike" davasının meslekten ihraç edilen savcısı için arama emri çıkmadı mı?
Birazda gündemi takip etmende fayda var.
Sözde şike davası mı ? Aziz Yıldırım itiraf ediyor şike yaptıysam bu klüp için yaptım, kendim için yapmadım diyor . Üstelik yeniden yargılanmak istemesinin nedeni şike ile ilgili değil silahlı suç örgütü kurmak suçlamalarını reddettiğinden :D iddianame ve sanıkların ifadeleri tapeler hepsi internette mevcut baştan sona oku sen karar ver şike var mı yok mu :)
Parayı veren itiraf etmiş alan itiraf etmiş görüntüler var telefon görüşme kayıtları var herşey net olarak kayıtlı şüphe duyulmayacak kadar gerçek bir konu Fenerbahçenin şike yapmış olması :)
He şu var Fenerbahçe Türkiye'de şike yapan ilk klüpte değil son klüpte değil, 3 temmuza kadar bir çok kez takımlar enselenmiş ama ülke futboluna zarar vereceği uluslararası arenada sıkıntılar yaşatacağı için herkes susmuş. Bir şekilde bu savcılar emirle memirle artık neyse bu işe bulaşmışlar ortaya dökmüşler. Ben sadece şike değil silahlı suç örgütünün de gerçek olduğunu düşünüyorum. Bu adamlar elini kolunu sallayarak saha içinde soyunma odasında hakemleri bile tehdit ediyorlar yapamayacakları şey yoktur.
TFF de Ulusoy sonrası tamamen çöp durumda. Türk futbolunun dünyada ki hali ortada bunlar sebepsiz olmuyor, kafalarına göre şekillendire şekillendire çöpe çevirdiler bunda siyasetinde payı var. Dünya 3.sü olmuş bir takım şimdi San Marinoyu yenermiyiz yenemezmiyiz diye düşünüyor, 13 senede nereden nereye düştük başarısızlık tartışmasız ortada işte ötesi berisi yok.
Sırf Fenerbahçe avrupaya gidemiyor bütçesi daralıyor ligde dengeler bozulmasın diye Galatasarayın önünü kesip yabancı sınırı rezilliğini getirdiler, bu çapsızlar yüzünden biz de avrupada başarıya ulaşamadık bi 11 tutturamadık, yapmadıkları dümen kalmadı penaltıyla kazandığı maçları dünya konuşuyor yine de şampiyon olamamış bir takım. Her sene bir bahane var zaten bi sene şikedir baskıdır moral bozukluğudur bi sene hoca değişti falan filan bi sene silahlı saldırıdır .
Artık şunu Fenerbahçe taraftarı olarak anlamalısınız ki Aziz Yıldırım o klüpten gitmeden Fenerbahçeden bir halt olmaz. Takımı İsmail Kartal'a teslim edecek kadar vizyonsuz bi adam Aziz Yıldırım. Kendi egolarını bir çok kez klüp menfaatlerinden üstün tutuyor ve bu yüzden zarar veriyor. Bu sene dünyanın transferini yaptınız CL yalan oldu , daha bu kadar değerli kadro ne işe yarayacak ? Ticaret mantığı sonuca bakar kâr hedefler, bile bile zarar ettirilen bir şirket Fenerbahçe .
Türkiyede futbolun gelişebilmesi için ise Yıldırım Demirören ve yanındakiler tffden gitmeden Türk futbolu da düzelmez. BJK'ın içine afedersiniz sıçmış batırmış rezil rüsva etmiş bir adama tüm ülke futbolunu emanet etmek de ayrı bir gerizekalılık.
Ek Olarak:
Hoca dur naptın adamın burnu bile kanamamış :D gömdün hemen
Ek Olarak:
AnılZengin adlı üyeden alıntı
Geçen sene takım otobüsüne yapılan aptalca saldırı da takım performansını düşürmedi bana kalırsa hocam Fenerbahçe gayet iyi de futbol oynadı.
işte bu doğru, İsmail Kartal yerine takım teknik direktörsüz olsa hatta Emre oyuncu değişikliklerini taktiklerini yönetse geçen sene şampiyon Fenerbahçe olmuştu.
saldırı sonrası maçlarda çıktı çatır çatır oynadılar hatta daha fazla motive olmuşlardı. tek sorun teknik direktörlerinin oyuncu seçimleri oyun okuyamaması yerinde değişiklikler yapamaması oldu
Ek Olarak: Mehmet Topal'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili polis, kriminal raporu tamamladı. Raporda futbolcuya yönelik bir suikast girişimi olmadığı, çok uzaktan ateşlenen bir merminin düşerken tesadüfen aracına isabet ettiği ileri sürüldü.
Fenerbahçeli Mehmet Topal ile ilgili polis, kriminal raporu tamamladı. Yetkililer, çok uzaktan ateş edildiğini ve bunun yorgun mermi olduğunu ifade ettiler. Rapora göre Mehmet Topal hedef alınmadı, çok uzaktan ateşlenen bir mermi düşerken tesadüfen aracına isabet etti.
CNN Türk'ün haberine göre, konuyla ilgili Mehmet Topal ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a gerekli bilginin verildiği belirtildi.
Kaynak :
http://haber.sol.org.tr/spor/polis-raporu-mehmet-topalin-aracina-tesadufen-kursun-isabet-etti-125952