AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
Espri amaçlı yazdın herhalde. Duymadığın çok şey var demek ki, bunları google'da arayarak bulabilirsin. En basitinden örnek vericek olursak geçen sezon yani 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırı sonucu Fenerbahçe'nin takım performansı azaldı. Kimse tetiğin hedefi olmak istemez. Bunlarıda geçtim daha dün "sözde şike" davasının meslekten ihraç edilen savcısı için arama emri çıkmadı mı?Birazda gündemi takip etmende fayda var.
Fenerbahçe'nin son 20 yılda ne başarısı var yazmış arkadaş, verdiğin cevapta başarıyla alakalı bir konuya değinmemişsin.
Gündemi takip edelim, farklı liglerde takımlara yapılan saldırılar, kazalar sonucu hangi lig ertelenmiş hocam?
Sözde şike diye bir şey yok, "Şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım" diye kulüp başkanı açıklama yapıyor, takım UEFA'dan men oluyor, taraftarlar hala şike yok diyor. Nasıl yok kardeşim olaya hep kendi tarafınızdan bakmayın. Galatasaray da yaptı, Beşiktaş da yaptı. Ama yasal süreç olarak Fenerbahçe'nin var şu anda.
Geçen sene takım otobüsüne yapılan aptalca saldırı da takım performansını düşürmedi bana kalırsa hocam Fenerbahçe gayet iyi de futbol oynadı.