CETINKAYA adlı üyeden alıntı
Sansürün çok abartıldığını düşünüyorum.Mahremiyetlerinin bozulacağını düşünen rahatsız olan arkadaşlar bana kahkaha attırıyor Allah iyiliğinizi versin emi :D Neden mi;
-Facebook,twitter,gmail.hotmail bir çok servisi kullanıyorsunuz bu adamların nsa ve cia gibi servislere bilgi akıtıldığı kaç kere manşetlere çıktı.Özellikle gmail in yani google ın kişisel e postaları ve verileri filtreden geçirdiği istediği gibi işleme yetkisinin kullanıcı sözleşmesinde olduğunu ve bu kullanıcı taraflı olmayan tamamiyle çıkarlarına hizmet eden sözleşmeyi kullanıcılara sunduğu için bir çok kullanıcıdan tepki aldığını bilmiyoruz demeyin :D
-Ayrıca ingilterenin ortadoğudaki internet trafiğini rahatla izleyebilmek için geliştirdiği sistemleri yada iyi sarsıntıya sebep olan; Ülkesi üzerinden geçen internet trafiğini 30 gün boyunca depolayabilecek ve filtreden geçirebilecek alt yapının hayata geçirildiği iddialarının çıktığını duymadık demeyin :D
-Nsa telefonları zaten dinlediğini duymadıysanız hiç ses çıkarmayın :D Google edward snowden yazın :D
-Kullandığınız akıllı telefonların sözleşme misali olan kullanıcı izinlerinide gözardı etmeyelim.Lütfen.Ne yazar çoğunda;bu bilgiler xxxx işletim sisteminin daha iyi noktalara gelebilmesi için yada sizi daha iyi anlıyabilmemiz için veri aktarımı yapılacaktır lütfen izini onaylayın yazan bir mesaj çıkar bu mesaja bağlı birde sözleşme olur ohhh mis :D
-Çoğumuz windows kullanıyoruz kapalı kaynak yada başka bir zımbırtıdan bahsetmeme gerek yok az çok bilirsiniz ne tür mantığa sahip olduğunu.
Şimdi gelelim mahremiyetin bozulması durumuna.Arkadaşlar sansüre kadar çok mahremdiniz çok güvende idiniz sansürle birlikte yandınız :D Abowww :D
Şimdiye kadar verileriniz zaten parmaklanıyordu :rolleyes: Sıkıntı yok yani.Göz görmeyince gönül katlanıyor alışılır :D.
Ne p***o site işletiyorum ne warez site yada ne Tayyibin bilaline yada kızına yada anasına saldırıyorum ne ülkücülere,nede kemal kılıçdaroğluna saldırıyorum. Onur zedeliyecek şekilde.
Napıyorum; Kod yazarım site yayınlarım.Rızkımı çıkarmaya çalışırım şimdi sansür kim ben kim :D Sansürün bana tek zararı ve yararı var şuan ; Hosting fiyatları arttı :D/Log tutma süresi uzadı :D.
Ha yukarıdaki yazdığım mesajlarla size laf sokmaya çalışıyorum zannetmeyin.Facebook,twitter vs. kullanmak zorunda kaldım yengeniz kullandırtıyor :D Sadece maili gmail,hotmail değilde hostingte tutuyorum :DRahat olun bulutların üzerindeki adam değilim :D Benimde verilerim en az sizinki kadar nsa,cia tarafından parmaklanıyor :D
Dip not olarak; Bazı forum büyükleri mesaj atıyor az devrimci ol diye :) Yapmayın etmeyin siyaset kim ben kim para biriktirmeye çalışıyorum düğün için :D Evlencem ben,rızkımı kovalıyorum :p Bu hızla gidersem 3-4 seneye anca birikir :o 23-24 yaşından sonra birikim yapmaya kalkarsam evlenene kadar yaş olacak 30 :D Olmaz o iş şimdi biriktirir 23-24 e kadar evlenirim :D
Umarım yazdıklarım siyasi olarak algılanmaz.Hangi partiyi desteklediğiniz önemli değil şuan başımda daha önemli problem var az önce okuduğunuz gibi :D 3 günlük dünya gülelim eğlenelim abi yaş 40-50 olduktan sonra iş işten geçicek :rolleyes:.
Maşallah :) Günlerdir olaylar muhabbetler devam ediyor, en beğendiğim yazı oldu. 18 yaşında biri için güzel amaçlar edinmişsin kardeşim. Allah yolunu açık etsin :)