-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ülkenize sahip cıkmazsanız yarın neler olucak tahmin edemezsiniz yakında toplanacak kamplara gidecekmiş inşallah giderlerde kurtuluruz cektigimiz yeter bunların elinde sokakta yürüyemez olduk her yerde aga beyler ne kadar rahatlar gidip dileneceklerine gidip ulkesinde savaşssınlar gelip burda ahkem kesmesinler ülkemde bunları gördüğümde nefret ediyorum...O kadar..
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Madem bu kadar kin kusuyorsunuz yapmanız gerekeni yapın. Laf var icraat yok. Milliyetçiyim diyorsun korkuyorsun. Bıdı bıdı bıdı. Yeter. Gidip karşılarına çık dünyandaki adaleti ver. İnsanları mı örgütlüyorsun amacın nedir? Bir tek sende mi iki göz var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
senin gibi olayları saga sola ceken cahil insan gelip konuya girdigi için Konuyu kapattırıyorum Yok örgütlkendirme yok ne bilim ne cocukca konuşmalar bak işine Kimse yazmasın Konuya yetkili cagırdım kapatsın konuyu kendi ulkene sahip cıkacagına daha pislikleri savunuyorsun onlar pislik unutma ok
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Ban yiceksin konu kilit diyorsun. Madem yazacaksın baska yere git wmaracı sana göre değil.
Ek Olarak: Neyse sen gitmeden başına gelecegi söyliyim bir gün o ezik gördüğün insanlar senin hayatını kurtaracak o zaman kendine kızarken bizi unutma
Arkadaşın hakaretlerinden dolayı gereken cezanın verilmesini talep ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
kendi konuşmalarına bak sonra beni tehtit et cahilsin banı bana deil sana talep ediyorum konu nerden nereye geldi bir bak bakalım sen cekip getiriyorsun ben yaşanan olayları anlattıkca sen cıkıp berbat suriyelileri savunuyorsun git kendine iş ara senin burda işin yok asıl terbiyesiz herif
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
brkrtp adlı üyeden alıntı
Ban yiceksin konu kilit diyorsun. Madem yazacaksın baska yere git wmaracı sana göre değil.
Ek Olarak: Neyse sen gitmeden başına gelecegi söyliyim bir gün o ezik gördüğün insanlar senin hayatını kurtaracak o zaman kendine kızarken bizi unutma
Arkadaşın hakaretlerinden dolayı gereken cezanın verilmesini talep ediyorum.
Söylem ve iddialarına Katılıyorum. Konu açıldığında seviyeli bir tartışma olacağını sanıyordum. Lakin zaman ilerledikçe Farklı görüşler devreye girdikçe olayın haddini aşıp mezhep çatışmasına vede bununla yetinmeyip Saygı çerçevesinden çıktığını görüyorum.
Hocam Laf anlayana sivri sinek Saz. Anlamayana Davul zurna Bile az.. Bende Elbistanlı Rumuzunu kullanan Şahsın Cezalandırılmasını Arz ediyorum.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.