lostyazilim
tr.link

Türkiye LGBTİ Birliği lgbti.org adı altında kuruldu

85 Mesajlar 13.533 Okunma
lstbozum
tr.link

Aliihsansaran Aliihsansaran Türk büyüktür,üstündür! E-Mail Onaysız
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Şu At gözlüklerinizi çıkarın da öyle bakın hayata. Muhafezakarlık yok bilmem helak olmamakmış mide bulantısıymış falan bırakın şu sözleri bakış açılarını. İnsanlara karşı bu tür davranışlardan çekinin. Siz eğer Hollanda' da yaşamış olsaydınız orada ki bu durumu çok doğal karşılayıp tek bir söz bile etmeyecektiniz, ama Türkiye de olduğunuz için sorgulamadan araştırmadan neyin ne olduğunu bilmeden kulaktan dolma sözlerle bunlara karşı siper alıyorsunuz. Vazgeçin.. Saygı gösterin bırakın hayatlarını yaşasınlar, onlar zorla sizleri çağırmıyor yanlarına kendi yollarını seçmişler yadırgamayın..

Midem bulanabilir kardeşim ne var bunda? Senin miden kaldırıyor olabilir fakat mezhebî olarak o kadar geniş değilim şükür. Saygı gösteriyorum diyorum zaten sıkıntın ne? Hollanda'da olsam Amerikada da olsam nerde olsam olayım bana göre yanlış, yanlıştır. Yanlışlar şehire,ülkeye,kişiye göre değişmez bir insanda. Öncelikle bunun farkında varın. Lezbiyen Gay vs. vs. lere düşüncelerine saygı gösterin diyorsun, bizim onları benimsememe düşüncemize saygı göstermiyorsun?

WebDost adlı üyeden alıntı

fuhuş ile lgbt farklı şeyler. siz ne sandınız lgbt'yi?

LGBT nin ne olduğu açıkca bellidir. Bunlar ne zaman yürüyüş yaparlar? Ya feminist bir olayda ya da fuhuş yaparken öldürülen travestiler yüzünden. Yaradılış gereği er kişi olan birinin erkeklere düşman olması da ayrı bir olay doğrusu da.

Ek Olarak: Çağdaşlaşalım derken iyice çürüdünüz gitttiniz ya la
brk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Midem bulanabilir kardeşim ne var bunda? Senin miden kaldırıyor olabilir fakat mezhebî olarak o kadar geniş değilim şükür. Saygı gösteriyorum diyorum zaten sıkıntın ne? Hollanda'da olsam Amerikada da olsam nerde olsam olayım bana göre yanlış, yanlıştır. Yanlışlar şehire,ülkeye,kişiye göre değişmez bir insanda. Öncelikle bunun farkında varın. Lezbiyen Gay vs. vs. lere düşüncelerine saygı gösterin diyorsun, bizim onları benimsememe düşüncemize saygı göstermiyorsun?

LGBT nin ne olduğu açıkca bellidir. Bunlar ne zaman yürüyüş yaparlar? Ya feminist bir olayda ya da fuhuş yaparken öldürülen travestiler yüzünden. Yaradılış gereği er kişi olan birinin erkeklere düşman olması da ayrı bir olay doğrusu da.

Başkasının sözleri ile burada propaganda yapma. Wikipedia'yı keşfedememişsiniz. Lezbiyen, Gay, Biseksüel veya Travesti olmak bir tercih değildir.
cwt

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)

WebDost adlı üyeden alıntı

Başkasının sözleri ile burada propaganda yapma. Wikipedia'yı keşfedememişsiniz. Lezbiyen, Gay, Biseksüel veya Travesti olmak bir tercih değildir.

Ulan sana neyin propagandasını yapacam? Kimin sözleriyle propaganda yapıyormuşum? Neyse bu konuyu daha fazla uızatmayacağım

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Şu At gözlüklerinizi çıkarın da öyle bakın hayata. Muhafezakarlık yok bilmem helak olmamakmış mide bulantısıymış falan bırakın şu sözleri bakış açılarını. İnsanlara karşı bu tür davranışlardan çekinin. Siz eğer Hollanda' da yaşamış olsaydınız orada ki bu durumu çok doğal karşılayıp tek bir söz bile etmeyecektiniz, ama Türkiye de olduğunuz için sorgulamadan araştırmadan neyin ne olduğunu bilmeden kulaktan dolma sözlerle bunlara karşı siper alıyorsunuz. Vazgeçin.. Saygı gösterin bırakın hayatlarını yaşasınlar, onlar zorla sizleri çağırmıyor yanlarına kendi yollarını seçmişler yadırgamayın..

Burası Hollanda değil, ben de Hollanda'da yaşamıyorum. Araştırıp etmeden demişsiniz de neyini araştıralım? Alenen her şey ortada. Ben bir Müslümanım ve gerek Kuran'da gerek hadislerde gerekse din alimlerinin söylemlerinde bu yasaktır. Ki yadırgamak da en doğal hakkım, tutup boyunlarına ip asmıyorum veya bu sebepten dolayı recm etmiyorum.
brk Aliihsansaran teknoonur

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

teknoonur adlı üyeden alıntı

Özür dilerim hocam ama burası Hollanda ya da bir Avrupa ülkesi değil. Olmakta zorunda değiliz. Ha zaten öbür dünyada cezasını çekerler sülalem rahat. Ama insan fıtratında olmayan bu davranış her zaman karşıyımdır.

Bu yazacaklarim ikiniz icinde gecerli. Dar bakiyorsunuz hayata tipki dininizi siz secmedigini gibi bu dusunceyide siz secmiyorsunuz başkalarının bakis acilarini benimsiyor arastirmiyor sorgulamiyorsunuz. Bunlar sizin dogrulariniz değil sizin seciminiz değil siz hindistan da dunyaya gelseydiniz hindu inancina gore inege tapicaktiniz. Ve bahse girerim ki hic biriniz kalkıp da araştırma sorgulama yapmayacakti cunki atalarinizdan gelen inanis bu sekilde olduğu icin sizin de.dogrulariniz inanciniz bu sekilde olucakti. Bu yüzden dedim hollandada olsaydınız bu sekilde dar gorusle bakmazdiniz bu insanlara.

Ek Olarak:

isousluer adlı üyeden alıntı

Burası Hollanda değil, ben de Hollanda'da yaşamıyorum. Araştırıp etmeden demişsiniz de neyini araştıralım? Alenen her şey ortada. Ben bir Müslümanım ve gerek Kuran'da gerek hadislerde gerekse din alimlerinin söylemlerinde bu yasaktır. Ki yadırgamak da en doğal hakkım, tutup boyunlarına ip asmıyorum veya bu sebepten dolayı recm etmiyorum.

Yazdiklarim senin icinde gecerli.

Kuva-i Kafsinkaf

• Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)

isousluer adlı üyeden alıntı

Ayrıca Müslümanlığın yanında Türk Töresinde de bu kesinlikle yasaktır ve cezası ölümdür. Öldürüyormuyuz ? HAYIR ? Fiziksel şiddet içeren ve ya hakaret içeren eylemlerimiz var mı? HAYIR. Ee neyi uzatıyorsunuz daha? Sen onları tasvip edebilirsin, ben etmeyebilirim. Buda benim DÜŞÜNCE HAKKIM

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Bu soylediklerinin hepsi var. Arastir ilk once.

Kuva-i Kafsinkaf

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Bu yazacaklarim ikiniz icinde gecerli. Dar bakiyorsunuz hayata tipki dininizi siz secmedigini gibi bu dusunceyide siz secmiyorsunuz başkalarının bakis acilarini benimsiyor arastirmiyor sorgulamiyorsunuz. Bunlar sizin dogrulariniz değil sizin seciminiz değil siz hindistan da dunyaya gelseydiniz hindu inancina gore inege tapicaktiniz. Ve bahse girerim ki hic biriniz kalkıp da araştırma sorgulama yapmayacakti cunki atalarinizdan gelen inanis bu sekilde olduğu icin sizin de.dogrulariniz inanciniz bu sekilde olucakti. Bu yüzden dedim hollandada olsaydınız bu sekilde dar gorusle bakmazdiniz bu insanlara.

Ek Olarak:

Elhamdülillah ki Müslüman bir ailenin Müslüman bir çocuğu olarak dünyaya gelmişim ve bununla da gurur duymaktayım. Benim Müslüman olarak dünyaya gelmem İslam'ı araştırmayacağım anlamına gelmez. Kuran'ı okumayacağım anlamına gelmez. İslam ne diyor bize? Bunları bunları yapacaksın, bunları bunları yapmayacaksın. Şimdi ben İslam'a göre yaşadığım için Müslüman bir ailenin Müslüman bir çocuğu mu oluyorum yoksa sadece Müslüman mı oluyorum? Bırakın efendim Hindistan'ı, Hollanda'yı. Allah benim Türkiye'de doğmamı nasip etmiş. Kadere inanmıyorsanız zaten bu tartışma yersiz. Selametle.
teknoonur

kişi bu mesajı beğendi.

teknoonur teknoonur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek EEM Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 207 / 112
  • Ticaret 2, (%100)

Ek Olarak:

hocam dar görüşle alakası yok. Her insan bir şeye karşıdır. Kimimiz uyuşturucu kullanmaya karşıyız. Kimimiz alkollü içecek içmeye karşı. Ama o hindistan'da doğsan meselesinde hak veririm. Çünkü din anan ve baban seçer. Ama olgunlaşıp araştırma yaparsan doğru dini bulabilirsin. Din'de zorlama yok yani. Bu konuda LGBTİ meselesi hepimiz biliyoruz ve eleştiriyoruz. Bu çağdaşlık meselesi yetti artık. Bu çağdaşlık şeyisi yüzünden dinimizi unuttuk. Yani Dünyada sevgilimi yok LGBTİ oluyorlar. Uzun lafı kısası bu LGBTİ'ye sonuna kadar karşıyım. Bu dar görüş ile ilgili değil. Aklım ve kalbim hangisine doğru geliyorsa inanırım ama sanki karşı cinsiyettekiler öldüde LGBTİ'mi oluyorlar

http://onurkinay.com.tr

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Musluman olmana sozum yok bak ne guzel diyorsun kader diye belkide bunlari yasamalari onlarin kaderidir? Madem bu kadar kadercisin boyle bak o halde onlara. Miden bulmasin onlara bakarken beddua etme hor gorme madem muslumansin onlaro görünce dua et o inandigin allaha.

Kuva-i Kafsinkaf
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al