Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Midem bulanabilir kardeşim ne var bunda? Senin miden kaldırıyor olabilir fakat mezhebî olarak o kadar geniş değilim şükür. Saygı gösteriyorum diyorum zaten sıkıntın ne? Hollanda'da olsam Amerikada da olsam nerde olsam olayım bana göre yanlış, yanlıştır. Yanlışlar şehire,ülkeye,kişiye göre değişmez bir insanda. Öncelikle bunun farkında varın. Lezbiyen Gay vs. vs. lere düşüncelerine saygı gösterin diyorsun, bizim onları benimsememe düşüncemize saygı göstermiyorsun?

LGBT nin ne olduğu açıkca bellidir. Bunlar ne zaman yürüyüş yaparlar? Ya feminist bir olayda ya da fuhuş yaparken öldürülen travestiler yüzünden. Yaradılış gereği er kişi olan birinin erkeklere düşman olması da ayrı bir olay doğrusu da.

Ek Olarak: Çağdaşlaşalım derken iyice çürüdünüz gitttiniz ya la

teknoonur adlı üyeden alıntı

Özür dilerim hocam ama burası Hollanda ya da bir Avrupa ülkesi değil. Olmakta zorunda değiliz. Ha zaten öbür dünyada cezasını çekerler sülalem rahat. Ama insan fıtratında olmayan bu davranış her zaman karşıyımdır.

Bu yazacaklarim ikiniz icinde gecerli. Dar bakiyorsunuz hayata tipki dininizi siz secmedigini gibi bu dusunceyide siz secmiyorsunuz başkalarının bakis acilarini benimsiyor arastirmiyor sorgulamiyorsunuz. Bunlar sizin dogrulariniz değil sizin seciminiz değil siz hindistan da dunyaya gelseydiniz hindu inancina gore inege tapicaktiniz. Ve bahse girerim ki hic biriniz kalkıp da araştırma sorgulama yapmayacakti cunki atalarinizdan gelen inanis bu sekilde olduğu icin sizin de.dogrulariniz inanciniz bu sekilde olucakti. Bu yüzden dedim hollandada olsaydınız bu sekilde dar gorusle bakmazdiniz bu insanlara.

Ek Olarak:

isousluer adlı üyeden alıntı

Burası Hollanda değil, ben de Hollanda'da yaşamıyorum. Araştırıp etmeden demişsiniz de neyini araştıralım? Alenen her şey ortada. Ben bir Müslümanım ve gerek Kuran'da gerek hadislerde gerekse din alimlerinin söylemlerinde bu yasaktır. Ki yadırgamak da en doğal hakkım, tutup boyunlarına ip asmıyorum veya bu sebepten dolayı recm etmiyorum.

Yazdiklarim senin icinde gecerli.