-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bazı arkadaşlar göre susacaksın koyun gibi yaşacaksın diyor resmen arkadaş bu ülke benimde ülkem değil mi neden kötüleyeyim allah aşkına uyanın yahu. İlerde çocuklarınıza nasıl bir ülke kalacak? Allaha şükür kriz yok ama yakın gelecekte var bu gidişle ne yiyip ne içeceğiz biraz düşünün...
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
ipin ucu kendine dokunmayan rahat ve herkesi kendi gibi rahat zannediyor.
güzel güzel tartışsak ne olur hemen tansiyon yükseliyor herkesin bir fikri var durun dinleyelim.
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sevgili yönetici;
Şu forumu kullanmayı seven hatta kendi bütçesinde destek olmak isteyip premium alan reklamlara tıklayan bir üye olarak sana sesleniyorum.
Seçim öncesinde ve sonrasında açılan siyasi veya siyasete yakın konularda ülkenin Cumhurbaşkanı'na vesair yönericilerine direk olarak, Cumhurbaşkanına ve siyasi partisine oy veren seçmenlere dolaylı olarak yapılan hakaretlere neden bu kadar tepkisiz kalıyorsunuz?
Kim olduğu belli olan ve ısrarla siyasi gerginlik çıkartmak isteyen bu kullanıcılara neden tepki gösterilmiyor veya konu sınırlaması getirilmiyor?
Kimse kusura bakmasın ama kendi siyasi görüşünü fikrini empoze etmek için farkli siyasi görüştekileri cahil bilgisiz olarak nitelemeyemez.
Sizden bu foruma siyasi konularda bir sınırlama getirmenizi rica ediyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Elbette herhangi biri ben ekonomik gidişatı beğenmiyorum diyebilir. Ama gidişatı beğenen memnun olanlara "cahil, koyun, çomar" diyemez. O manaya gelecek cümleler sarf edemez.
Bıktık artık ya..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
TANITIM HİZMETLERİ
-
-
Ad Soyad