-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hürkal adlı üyeden alıntı
Daha bugün National Geographic'te izlediğim belgeselde insanlarla uzaylıların çifleşmiş olabileceği, "yıldız çocuk" adı verilen ancak insana çok yakın ama bir o kadar da benzemeyen kafatasının bunun en açık kanıt olduğunu söyleyen bilim adamlarının görüşleri de yer aldı.
Aşağıda yıldız çocuğun kafatası fotoğrafı mevcuttur:
"Starchild skull" öbeğini arayarak daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz.
İnsanoğlunun çiftleşmediği bir uzaylı kalmıştı...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
CİN dir onlar ufo diye yutturuyorlar bildiğimiz gibi Kuran-ı Kerim dede insanlar ve cinlerden bahsediyor farklı bir ırkdan bahsetmiyor CİN ler de dünya ve diğer gezegenlerde var zaten.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ya uzaylı diyoruz da, ayıptır sorması dünya nerede ? :D
Yani Ahmet ile Ayşe çiftleşse, bu uzaylı çiftleşmesi olmaz mı ? :D
Uzaylı, UFO ve dünya dışı yaşam formlarına aşırı meraklı biri olarak bunların her birinin varlığına inanıyorum. İnanmadığım nokta ise, neden dünya ? Neden biz ?
Yani adamlar "Dünyanın kızları çok güzel. Özellikle Ruslar ve Ukraynalılar bi harika. Hadi benim uzay gemisini hazırlayın, bir sebeb-i ziyaret yapalım. Beğenirsek bir iki tane alır, evleniriz. " diye mi düşünüyorlar ? :D
Bir de Mustafa Topaloğlu yıllardır uzaylı uzaylı diye bir yerlerini yırtıyor, kimse inanmıyor. Elin Amerikalısı 2012 de gelecek diyor herkes inanıyor. Bu yaptıkları tamamen ırkçılık. :D
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bizim evde iki elyınlık yer var, gelsinler kalsınlar :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
Vedat
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okumadım şaçmalıktan ibarettir :D Yine illuminati işidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir inanışa göre, uzaylılar geldikleri esnada sadece belli bir bilginliğe erişmiş kişileri gemilerine alacak veya astral sehayat dedikleri olayı yaşayacaklar. Yani size bize yok öyle uzaylı... Uzaylı görmek isteyen ilk önce o inanışta derece atlayacak ve bilge kişi olacak vs.vs...
Yani şunu demek istiyorlar; "siz bu inanıştan olmadığınız için aptalsınız, kafasızsınız. Biz sizden üstün olduğumuz için uzaylılar bizi tercih edecek. Herkesle temas halinde olmayacaklar."
Olayı anladınız?? Palavra yani..
Hoş, ben gerçi farklı yaşam formlarının olduğuna inanmıyor değilim ama böyle ufolar, uzaylılar falan beni cezbetmiyor. Hollywood mu burası yahu? Durun bakalım kısmetimizde varsa başka tip canlılarla karşılaşmak, nasılsa buluşuruz elbet. Sonuçta 18 bin alemden bahsedilmiş.
Bu işten ceplerini dolduran yine dini ve siyasi çevrelerin devleri olacak. Bakın Amerika'da bir zombi korkusudur gidiyor sırf bunun için bile halk milyonlarca dolarlık alışveriş yaptı. Harbi harbi zombi korunma kitlerinden satın aldı millet.Silah, mühimmat, konserve depoladılar bodrumlara. Ah şu korku kültürü varya...! Bir an da tüketim tavan yapar.