lostyazilim
tr.link

Uzaylılar 2012'de gelecek! - Şok olmayın, alışın!

38 Mesajlar 7.525 Okunma
lstbozum
tr.link

pmxd pmxd Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Grafikerlik
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 33 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Rick35 adlı üyeden alıntı

Katılıyorum , koskoca evrende tek bizler mi varız?

Hayır, zaten uzaylılar mesaj gönderdi haberindede "3., 4. ve 5. gezegenlerde ırklarımız var" falan diyolardı bu gezegenlerde; Dünya, Mars ve Jüpiter.. Ben Dünya'da uzaylı görmedim ama Mars ve Jüpiter gezegenleri üzerinde araştırma yapınca o gezegenlerde yaşadıklarına dair bazı kanıtlar buldum.. Hatta şu kanaldaki videolarada bakabilirsiniz: tıklayın.

wmaraci
reklam

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

Hürkal adlı üyeden alıntı

Daha bugün National Geographic'te izlediğim belgeselde insanlarla uzaylıların çifleşmiş olabileceği, "yıldız çocuk" adı verilen ancak insana çok yakın ama bir o kadar da benzemeyen kafatasının bunun en açık kanıt olduğunu söyleyen bilim adamlarının görüşleri de yer aldı.

Aşağıda yıldız çocuğun kafatası fotoğrafı mevcuttur:

"Starchild skull" öbeğini arayarak daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz.

İnsanoğlunun çiftleşmediği bir uzaylı kalmıştı...
pmxd

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

Dogukan Dogukan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendislik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 6 / 121
  • Ticaret 31, (%97)
CİN dir onlar ufo diye yutturuyorlar bildiğimiz gibi Kuran-ı Kerim dede insanlar ve cinlerden bahsediyor farklı bir ırkdan bahsetmiyor CİN ler de dünya ve diğer gezegenlerde var zaten.

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)
Ya uzaylı diyoruz da, ayıptır sorması dünya nerede ? :D
Yani Ahmet ile Ayşe çiftleşse, bu uzaylı çiftleşmesi olmaz mı ? :D

Uzaylı, UFO ve dünya dışı yaşam formlarına aşırı meraklı biri olarak bunların her birinin varlığına inanıyorum. İnanmadığım nokta ise, neden dünya ? Neden biz ?

Yani adamlar "Dünyanın kızları çok güzel. Özellikle Ruslar ve Ukraynalılar bi harika. Hadi benim uzay gemisini hazırlayın, bir sebeb-i ziyaret yapalım. Beğenirsek bir iki tane alır, evleniriz. " diye mi düşünüyorlar ? :D

Bir de Mustafa Topaloğlu yıllardır uzaylı uzaylı diye bir yerlerini yırtıyor, kimse inanmıyor. Elin Amerikalısı 2012 de gelecek diyor herkes inanıyor. Bu yaptıkları tamamen ırkçılık. :D

wmaraci
wmaraci

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Bizim evde iki elyınlık yer var, gelsinler kalsınlar :D
Riza pmxd

kişi bu mesajı beğendi.

Vedat Vedat Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Okumadım şaçmalıktan ibarettir :D Yine illuminati işidir.

YMG YMG I ♥ Drupal Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 7 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

Dogukan adlı üyeden alıntı

CİN dir onlar ufo diye yutturuyorlar bildiğimiz gibi Kuran-ı Kerim dede insanlar ve cinlerden bahsediyor farklı bir ırkdan bahsetmiyor CİN ler de dünya ve diğer gezegenlerde var zaten.

ben o konunun şu şekilde olduğunu düşünüyorum.
yalnız olmadığımıza göre
onlarında dinleri vardır, onlarında bir peygamberi ve kitabı vardır. Bizim kitabımızda Cin ve İnsanlar varken onlarda da varlık 1 ve varlık 2 olabilir.

Her şeyin bir zamanı vardır. Ama o zamanlar bu zamanlar değil. Ben onların teknolojisinin de o kadar üstün olduğunu düşünmüyorum. Düşünsenize ta nerden ışık hızında bile gelseler kaç yıl sürecek?

grdiyan grdiyan Ebaydestek Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 92 / 85
  • Ticaret 1, (%100)
Bir inanışa göre, uzaylılar geldikleri esnada sadece belli bir bilginliğe erişmiş kişileri gemilerine alacak veya astral sehayat dedikleri olayı yaşayacaklar. Yani size bize yok öyle uzaylı... Uzaylı görmek isteyen ilk önce o inanışta derece atlayacak ve bilge kişi olacak vs.vs...

Yani şunu demek istiyorlar; "siz bu inanıştan olmadığınız için aptalsınız, kafasızsınız. Biz sizden üstün olduğumuz için uzaylılar bizi tercih edecek. Herkesle temas halinde olmayacaklar."

Olayı anladınız?? Palavra yani..

Hoş, ben gerçi farklı yaşam formlarının olduğuna inanmıyor değilim ama böyle ufolar, uzaylılar falan beni cezbetmiyor. Hollywood mu burası yahu? Durun bakalım kısmetimizde varsa başka tip canlılarla karşılaşmak, nasılsa buluşuruz elbet. Sonuçta 18 bin alemden bahsedilmiş.

Bu işten ceplerini dolduran yine dini ve siyasi çevrelerin devleri olacak. Bakın Amerika'da bir zombi korkusudur gidiyor sırf bunun için bile halk milyonlarca dolarlık alışveriş yaptı. Harbi harbi zombi korunma kitlerinden satın aldı millet.Silah, mühimmat, konserve depoladılar bodrumlara. Ah şu korku kültürü varya...! Bir an da tüketim tavan yapar.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al