Bir inanışa göre, uzaylılar geldikleri esnada sadece belli bir bilginliğe erişmiş kişileri gemilerine alacak veya astral sehayat dedikleri olayı yaşayacaklar. Yani size bize yok öyle uzaylı... Uzaylı görmek isteyen ilk önce o inanışta derece atlayacak ve bilge kişi olacak vs.vs...

Yani şunu demek istiyorlar; "siz bu inanıştan olmadığınız için aptalsınız, kafasızsınız. Biz sizden üstün olduğumuz için uzaylılar bizi tercih edecek. Herkesle temas halinde olmayacaklar."

Olayı anladınız?? Palavra yani..

Hoş, ben gerçi farklı yaşam formlarının olduğuna inanmıyor değilim ama böyle ufolar, uzaylılar falan beni cezbetmiyor. Hollywood mu burası yahu? Durun bakalım kısmetimizde varsa başka tip canlılarla karşılaşmak, nasılsa buluşuruz elbet. Sonuçta 18 bin alemden bahsedilmiş.

Bu işten ceplerini dolduran yine dini ve siyasi çevrelerin devleri olacak. Bakın Amerika'da bir zombi korkusudur gidiyor sırf bunun için bile halk milyonlarca dolarlık alışveriş yaptı. Harbi harbi zombi korunma kitlerinden satın aldı millet.Silah, mühimmat, konserve depoladılar bodrumlara. Ah şu korku kültürü varya...! Bir an da tüketim tavan yapar.