Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aldınız mı hocam piyasanın durumu nasıl. Fikriniz değişti mi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
1.6 altında araç almak mantıklı gelmiyor bana konuyu yeni görmüşken yazayım. Gidip linea 1.6 dizel falan düşünülebilir. tertemiz hem az yakar güzelde kaçar
J0K3R
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
yazılım geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1.2 tsi iyi diyorlar, şehir içinde ne kadar yakıyor bilen varsa yazsın arkadaşlar.
Dbm012
http://dbmwebdesign.de
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Datacenter / IT Operations Mgr
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bütce, Araba modeli (Yil), Sürüs Profili (otoban, sehir ici, yilda yapilacak tahmini KM),Yakit Türü, Motor hacmi vs. gibi biraz daha fazla detay verebilirsen daha net fikirler sunulabilir ama Polo alacagim ne düsünüyorsunuz gibi bir soruya cevap vermek cok zor...
Hidra
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
POLO bilmemde ben GOLF taraftarıyım hem görünüş hem performans açısından beni çok etkiliyor. Şuan 0 herhangi bir araç alma hakkımda olsa GOLF alırdım. Tabi benimki biraz hastalık diğer arkadaşların güzel yorumlarına da kulak verin.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Polo emsali ford fiesta tavsiye ederim. Yakın zamanda çok Polo bakınıp fiesta aldım. 1.4 benzinliler uçak araba sürmekten keyif alacaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok zor bir karar :) arabadan ne beklediğinize bağlı 95 beygir az değil ama. Ailenle köye giderken bir rampada hıkık hıkık deme ihtimalin ne bilmiyorum. Dönüşte birde arkaya bir çuval patates ve soğan koyarsan hıkık hıkık hıkık diyebilirsin. Arabayı ailenle kullanacaksan ailesiyle kullanan insanlara sor arabayı, tek kullananın aldığı performansı alamassın. Rampada arkana otobüs yapışırsa moralin bozulur kendini kamyon arkasına atman gerekir vs. vs.
daha önce 900 motor clio kullanmıştım. Düzlükte kaçıyor ama rampada bırakıyordu.
Aynı şekilde nissan micra kullandım o küçücük tekerleği olan :) 1.2 motordu yanlış hatırlamıyorsam. Rampa aşağı vurunca 180-190 ı o minnakla görebiliyorsun. Ama rampayı çıkmaya başlayınca takviyeye bassanda kamyonlaşmaya başlıyorsun :)
1.3 multijet dışında araç bakıyorsan 1.4 motor altı bakma derim. 50-55 beygir arabadan uzak dur. 70 beygir araba ehh idare eder olur ama. 1.4- 90 beygir araba bulursan hem az yakar hem seni yolda bırakmaz.
Ben işim gereği uzun yollarda çok çeşit araba kullandım. Artık araba kullanmaktan bıkmış vaziyetteyim. Bende şuan araç bakıyorum ama keyfi olarak kelepir denk getirmeye çalışıyorum. Baktım araçlar biraz piyasa aracı değil. 150 beygir altı arabaya binmek istemem açıkcası kişisel olarak. motorda en az 1.6 olacak. Bu zevk meselesi tabiki ama makascı değilim :) okadar beygiri ne yapacaksın ulan diyebilirsiniz. :)
Baktım araçları şöyle sıralayayım. :)
1. sıra göz bebeğim :) alfa 1.9 JTD 159 160 beygir yazılımla %5 yakıt tasarrufu ile 190 beygirlik bir canavara çevirebiliyorsun arabayı.
2. almayı istediğim ama mekanik yedek parçası tedariğini ve fiyatını daha tam çözemediğim. infiniti fx 35 :) 280 beygirlik bir fıstık.
3. istanbul parka git çeto orada takılırsın. bmw yi orada tokatlarsın diyorum bazen kendime :) ozamanda hem ucuz yollu hem kaza yaptıgında seni çok üzmeyecek bir araba :) megane 2 rs 225 beygirlik bir teneke :) 0-100 ü : 6.8 saniye çiuuuuv
Bunları neden yazdım bilmiyorum ama içimi döktüm resmen :)
saygılarımla
İmza!!! Get Closer!