27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim başıma geldi böyle bir olay. Galiba 2 ay oldu. Suçlunun birini buldular. Hollanda IP adresliydi. VPN falan kullanmış heralde. Onun Manisa Turgutlu'da olduğunu tespit ettiler kısa sürede. Hollanda IP adresi falan işe yaramadı. Diğeri daha bulunamadı.
Hostinge telefon edip durumu anlatırsan detaylı rapor çıkarıyorlar. Ayrıca hosting firması zarar tespit raporu gibi birşey de çıkarıyor. O bilgilere göre dilekçe yazıp suç duyurusunda bulunabilirsin. Sana en yakın savcılık kalemine dilekçeyi verince işlem başlıyor. Ben dilekçe verdikten sonra arada sırada gidip dosya numarasıyla sordum hep durumu. Birde benim iş basit olmasına rağmen suçlunun biri hemen bulundu. Ceza almayacak heralde, çocuk 16 yaşındaymış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam çocuğu göremedim, iletişim kurma şansım da yok. Mahkeme olacağı gün göreceğim. Ama yaptığı basit bir işlem değil, ya bulunan çocuk suçu işleyen kişi değil (düşük bir ihtimal) yada çocuk gerçekten uzman :) Çok merak ediyorum nasıl biri. Mahkeme temmuzda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hosting firmanızıda değiştirmenizi öneririm. kimseyi zan altında bırakmak istemem ama tecrübeyle sabittir. aynı durumu bizde yaşamıştık çünkü.
Kings
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Sitem veridyen de 2 aylık daha sürem var. Güzel hosting firmasından reseller satın aldım ama oda biraz yavaş gibi kararsız kaldım.