Küçük ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken fiziksel klavye, akıllı telefon veya tabletlerinizle yazı yazmanızı sağlıyor!

Neredeyse herkesin akıllı telefon sahibi olduğu bir dünyada, bunun en az yarısı kadar da tablet kullanılıyor. Bu cihazlarda yer alan sanal klavyelerin kullanımı oldukça kolaylaştırıldı. Akla “Daha ne kadar ileri gidilebilir?” sorusu geliyor. Bu soruyu da başarılı bir şekilde geliştirdikleri TextBlade ile WayTools cevaplıyor!

Küçük ve ergonomik olan TextBlade, Android KitKat ve iOS 7’nin üzerindeki işletim sistemlerine sahip olan cihazlarda kullanılabiliyor. TextBlade’in en iyi yanlarından biri sadece 9 tuştan oluşması. Bunun sonucu olarak, klavyemiz oldukça küçük ve yer kaplamayacak hale getiriliyor. Ayrıca tuşlar manyetik yapının etkisiyle birbiri üzerine yapışıyor ve TextBlade cebinizdeyken rahatlıkla dolaşabileceğiniz bir donanım haline geliyor!

Peki bu cihaz yanınızdayken onu ne kadar kullanabilirsiniz? Şarj problemi yaşar mısınız? Bu soruyu da şöyle cevaplayalım; ortalama 60 dakika süren bir şarj ile normal seviyede bir kullanımda 1 ayaboyunca kullanılabileceği belirtiliyor.

Ön siparişte 99 dolara açılan TextBlade, kapış kapış gidiyor! Satın alan kişilere Mart ayında teslim edileceği söylenen ürün; site üzerinden satın alındığı takdirde firma bir klavyeyi ihtiyacı olan çocuklara hediye olarak veriyor.

Kaynak: WayTools'tan Manyetik Klavye: TextBlade