-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ayakkabı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Firma kapatma kararı alıyorsunuz insanları buradan bilgilendiriyorsunuz en azından bir mail olarak bilgilendirme yapsaydiniz burada mağdur olmazdık şu anda sunuculara erişim yok ve kendisine ulaşım sağlayamiyorum hizmet anlayışıniza pes doğrusu !
▌ APK İndir → www.oindir.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yedekler bekleniyor.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Php |
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Kendisi ücretsiz hostinglerde yedek sorumluluğu müşteriye ait demişti ancak ücretliler için böyle bir bildirisi yok.
Bende yedekleri bekliyorum, birde ücret iadesini tabii.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
konuyu yeni gördüm umarım geç kalmamışımdır.. yedeklerim için pm attım.. herşeyin hayırlısı hostingden memnundum ama nasip olmayınca olmaz işte..
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
TürkBeyi yapmış olduğu kampanyadan faydalanıp reseller satın aldım ve bugün öğreniyorum ki suınucular kapatılmış !
Sitelerin hiç bir yedeği alınmamış 5e yakın web sitem ve müşterilerimin siteleri hepsi kapatıldı ve yedeklerin alınması dün sona ermiş deniliyor. Forumda ve web sitemiz üzerinden bilgilendirme yapıldı deniliyor. 1 aydan fazladır çalıştığımdan dolayı ne sitelerimde nede forumda eskisi gibi aktif değilim. Yedekleriniz bizim takip etmememiz gerektiğini söylüyorsunuz. Ben nerden bilebilirim ki ? Aldığım resellerin 3 ay sonra sona ereceğini ! Bu akşam saat 00:00 kadar yedeklerin gelmemesi durumunda hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım.
Açık ve net yazıyorum bu bir tehdittir ! Psycho Türkbey'inin forumda kayıtlı bilgilerini suç duyurusu için bana özel mesaj atmanızı rica ediyorum.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
TürkBeyi adlı üyeden alıntı
Ücretsiz ve 15TL/Yıl hosting kampanyamız vardı 3 ay önce onların iadesi söz konusudur konuda, gerisinin iadesi kullanım süresi dahilindeki ücret kesilip iade yapılacaktır.
Ban atmaya yer arıyorsunuz sanırım Psycho Bey "Banladığınız üye'den ticaretim dahi yok o isimde biri ile ama sildirtmediniz :) , aynı şekilde - trader verin iz kalsın demeler falan :) şimdi de bu yazınız. Teşekkürler yorumlarınız için :)
Adamda banlanmış ama yazayım ben gine buraya kampanyalı olarak hosting almıştım site kurmuştum ne güzel o kadar masraf emek bu adam da gelip bizim işimiz bitti emeklerinizde bitti gitti diyip işi bitirsin oh ne güzel. Keşke silmeseydim mesajları.
Onlara eğer sisteminiz kapanırsa ben ne yapcam demiştim. Onlarda size özel ayarlayacağımız panel üzerinden mi ne devam etcek gibi bir şey demişti. İşte ne güzel dünya yani buna resmen **************lık denirde yani zoruna gidiyosa şu kelime buyursun yapsın ne yapabilirse.
Üstelik ben sitemi kurup okullar nedeniyle bekletiyodum onca emek masraf çöpe gitti foruma vs. girmediğim içinde haberim yoktu yedekleri almak hakkında. Valla ne diyim haram olsun. Hakkımı helal etmiyorum...
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.