Ücretsiz ve 15TL/Yıl hosting kampanyamız vardı 3 ay önce onların iadesi söz konusudur konuda, gerisinin iadesi kullanım süresi dahilindeki ücret kesilip iade yapılacaktır.
Ban atmaya yer arıyorsunuz sanırım Psycho Bey "Banladığınız üye'den ticaretim dahi yok o isimde biri ile ama sildirtmediniz :) , aynı şekilde - trader verin iz kalsın demeler falan :) şimdi de bu yazınız. Teşekkürler yorumlarınız için :)
Ban atmaya yer arıyorsunuz sanırım Psycho Bey "Banladığınız üye'den ticaretim dahi yok o isimde biri ile ama sildirtmediniz :) , aynı şekilde - trader verin iz kalsın demeler falan :) şimdi de bu yazınız. Teşekkürler yorumlarınız için :)
Adamda banlanmış ama yazayım ben gine buraya kampanyalı olarak hosting almıştım site kurmuştum ne güzel o kadar masraf emek bu adam da gelip bizim işimiz bitti emeklerinizde bitti gitti diyip işi bitirsin oh ne güzel. Keşke silmeseydim mesajları.
Onlara eğer sisteminiz kapanırsa ben ne yapcam demiştim. Onlarda size özel ayarlayacağımız panel üzerinden mi ne devam etcek gibi bir şey demişti. İşte ne güzel dünya yani buna resmen **************lık denirde yani zoruna gidiyosa şu kelime buyursun yapsın ne yapabilirse.
Üstelik ben sitemi kurup okullar nedeniyle bekletiyodum onca emek masraf çöpe gitti foruma vs. girmediğim içinde haberim yoktu yedekleri almak hakkında. Valla ne diyim haram olsun. Hakkımı helal etmiyorum...