lostyazilim

2K Hit'de CPU Aşımı

24 Mesajlar 3.453 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

Byaliozer adlı üyeden alıntı

Hocam hedefim büyük ve sitem hızla gelişiyor ama şuanda sunucuyu malesef karşılayamam.

Özel çözümden bahsettiğim aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.***.net/wordpress-seo-guvenlik-amp-bakim/1112977-wordpress-cpu-kasma-gec-acilma-sorunlarina-son.html

Ek Olarak: Valla ne yapıcam bilmiyorum hocam. Sitem tam 1 ay 20 günlük. bu akşam 2 K hiti geçti 40 dk kapalı kalmasına rağmen. Gün geçtikçede artıyor anlamadım ne iş. Acayip bir yükselişte. O yüzden açıkcası bu sorun yüzünden baltalanmasını istemiyorum

Ek Olarak: [QUOTE=melankolia;801910]Hocam benim sitelerimden birindede oluyordu reseller kullanıyordum firma siteye susbend atıyordu ben resellerden bi yerden açıyordum.Siz o ***'a özel yöntemi buradan açıklarmısınız belki bizlerede yardımcı olur o konu :)

Hocam bu arada cpnelden Resource Usage bölümünden nekadar cpu harcağını görebilirsiniz sitenizin

Hocam o bölüm tam olarak nerede ? ctrl-f yaptım ama çıkmadı :)

Bu kısımda hocam.Bu arada wmaracında hosting yada reseller bölümünde premium hizmet veren bir firma vardı ismini unuttum %30 mu 40 mı ne cpu izni veriyordu bi onu deneyin isterseniz.

wmaraci
reklam

SmmUzmani SmmUzmani WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 65 / 136
  • Ticaret 16, (%100)
hocam bende o bölüm yok. Var da sizin ki kadar pencere yok. 4 tane girilebilir içerik mevcut.

Bakayım hocam ama keşke firmanın ismini söyleseniz.

Ek Olarak:

Tarifci adlı üyeden alıntı

WP-Optimize eklentisini ara ara çalıştırıp kullanmanızı öneririm. Ayrıca hangi eklenti ne kadar cpu harcıyor şu eklentiden bakabilirsiniz. Bu eklentileri her zaman açık tutmanıza gerek yok.

P3 (Plugin Performance Profiler)

Sadece bir eklenti bile cpu sorununu tetikleyebilir. Örneğin pageviews eklentisi bende sorun yaratıyor.

Bahsettiğiniz eklentiyi kurdum çalıştırdım fakat sonuçları gör'e tıkladıktan sonra görme izniniz yok hatası verdi. Şimdi eklentilerim görünmüyor. Ftp'den eklentiyi sildim ama sorun hala devam ediyor. ne yapmam gerekli.

Tarifci Tarifci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 9 / 36
  • Ticaret 8, (%100)
Muhtemelen farklı bir eklentiyle çakışmış olabilir. Ftp den P3 (Plugin Performance Profiler) kaldırın sorun çözülür.

Eğer yinede bu eklentiyi kurmak istiyorsanız, eklentileri kapatıp tekrar yükleyin. Farklı bir eklenti bozukluk yapıyordur

SmmUzmani SmmUzmani WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum Macaristan
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 65 / 136
  • Ticaret 16, (%100)

Tarifci adlı üyeden alıntı

Muhtemelen farklı bir eklentiyle çakışmış olabilir. Ftp den P3 (Plugin Performance Profiler) kaldırın sorun çözülür.

Eğer yinede bu eklentiyi kurmak istiyorsanız, eklentileri kapatıp tekrar yükleyin. Farklı bir eklenti bozukluk yapıyordur

özel mesajdan devam edelim hocam.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al