-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
garson
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selam Dostlar. Kendime Bir Site Kurmak Istıorm(Forum).Fakat Bilgim Yok Denecek Kadar Az. O Yuzden Sizlere Danışmam Gerekiyor.
Alan Adı Aldım ".com" Uzantılı.
Sanırım Bir Hosting Birde CPanel Gerekiyor Ve Bunları Birbirine Baglamam Gerekiyor.
Bu Konu Hkknda TeamWiever Veyatta Detayli 1 Anlatım Yapacak Varsa Cok Sevnırm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Php Developer
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir hosting firmasıyla anlaştığınız zaman zaten onlar size bu konularda yardımcı oluyorlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://github.com/ahevr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting dediğimiz işlem zaten Cpanel, Plesk vb. işlemleri karşılıyor.
Şuan yapman gereken işlem bir Hosting şirketi bulmak. Ücretsizler var. Fakat pek tavsiye etmem.
Sana önerebileceğim Veridyen var. Aylık 12 TL gibi bir ücret ile sana sınırsız bant genişliği, depolama falan veriyorlar. Aynı zamanda CPanel veya Plesk' ten birini seçebiliyorsun. İlk olarak domain aldığın siteden domain yönetimine girip oradan Nameserverlarını hosting şirketinin nameserverlarına göre ayarlamak. Ondan sonra satın alma işlemini gerçekleştir. Geri kalanını zaten hosting şirketi halledecektir. Hosting paketin aktif olduğunda kontrol panelin aktif olur. Dosya yönetiminden script dosyalarını sunucuna gönderebilirsin.
Eğer daha profesyonel bir şey istersen aylık 150-200TL ye hiç hosting ile uğraşmadan VDS server kiralarsın. Oraya CPanel veya Sentora kurup CloudFlare üzerinden ip adresini yönlendirebilirsin. Ama bu biraz daha ileri seviye şuan hosting kullansan yeterli olur. Eğer takıldığın bir konu olursa burdayım... Çok karmaşık anlattım ama umarım işine yarar. Kolay Gelsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Php Developer
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben domainhizmetleri kullanıyorum çok memnunum taşıma işlemim vardı benim o konuda da yardımcı oldular tavsiye ederim yazılım konusunda da yardımcı oluyorlar
https://github.com/ahevr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam free hosting istiyorsanız bloogger kullanacaksınız, güzel bir site istiyorsanız hosting satın alacaksınız. Cpaneli zaten aldığınız hosting firması size veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum sana pek GoDaddy Hosting tavsiye etmem. Alacaksan çok güzel şirketler var... Ben aldığım gibi iade etmiştim. Yine de diğer arkadaşlara bi danış.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-