mymurat1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hukuk Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben bu işleri hiç bilmem ama düşünüyorum benle alakası olmayan bir siteye saldırıyorlar benim sitem kapanıyor yada her neye salıdırıyorlarsa çok saçma bir sistem diğer sunucu şirketlerindedemi böyle oluyor bilen biri varsa bilgilendirme yapsın lütfen eğer öyle olmuyorsa oraya geçelim kardeşim bu nedir böyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Tıp Doktoru
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
5 gbit saldırı engellenebilir düzgün bir firewall ile gelen istediği engelleyerek işlem yapılabilir. Spoff Geliyor ise ayrı ayrı engellenmeli firewall kuralı var ise direk engellenir zaten.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
İste hayat da boyle 2 sayfa guzel ovgu 2 kisinin sabirsizligi ve karalamasiyla adiniz kotuye cikar.İnsanlarla ugrasmak gercekten zor bunu bir kez daha anladim.
İyi forumlar ( Mesajdan dolayi sikintisi olan varsa o.m atabilir )
https://www.dopinger.com/tr
LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Merhaba,
Saldırı an itibari ile giderilmiştir. Anlayışınız için teşekkürler maalesef ddos paylaşımlı ürünlerde çok zor engellenmektedir.
Sabır çok önemli herkes zannediyor ki firewall koruması çok ucuz firewall cihazlarının maliyetlerini kimse sormuyor tamam ortada bir kesinti var ama bizde sizin ile aynı psikoloji içinde oluyoruz.
Firmamızı bilen biliyor yeni alanlarda öğrenecek ama hizmetimizi sunucularımızıda beğenmeyen varsa farklı çözüm ortağı arayışına girebilirler.
Sunucuda birçok müşteri var 50-60 dakikalık büyük bir saldırıyı engelleme konusunda bize destek çıkmak yerine buraya gelip yazmak dahamı hoş onuda anlamış değilim.
Ticketten yanıt alamazsınız anlarım ama olaya direkt olarak tek taraflı bakmak yerine çift taraflı baksalar firmanında aslında elinden geleni yaptığı görülebilir.
Herneyse sorunun tekrarlanmaması dileğiyle.
2 kişi bu mesajı beğendi.