ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne kadar gereksiz ekelnti varsa kaldırın derim. Aşırı eklenti kullanımdan kaynaklanıyor cache ekelentisini kurmanızı öneririm. ayrıca başka bir forumca trafik sorunun en aza indiren eklenti satıyordu biri tam olarak aklımda yok işini görür diye düşünüyorum , ama sanırım sitende fazla eklenti yığını mevcut
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Cahce eklentilerini kurup optimize etmeniz lazım sitenizi ayrıca swf dosyalarını sitenizde barındıyorsunuz ondanda olabilir böyle giderse hosting firması büyük ihtimalle hesabınızı kapatır
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cache eklentisi olarak öneri alabilirmiyim fakat w3 total cache olmasın çünkü piyasada fazla anlatım yok detaylı olarak herkez kullanıyor dogru/yalnış o yüzden farklı ve güzel bir eklenti önerirseniz mutlu olurum
swfleri baslangıcta kendi sunucuma cekiyordum sonrasında fark ettim ve cekmeyi kestim suanda olanlarıda tek tek kaldırıcam. cevabınız içinde teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
peki daha önce kullanmastım fakat memnum olmamıstım ama bir daha deyeyim tekrardan teşekkürler.
Diger Arkadaşlarında yardımlarını fikirlerini bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Swf leri ilerde yokolmaması için kendi sunucunuza çekiyorsanız altenatif bir depolama alanı tavsiye ederim. Dropbox gibi.
W3 Total Cache en iyi cache eklentisidir bu arada.
http://bit.ly/1dY0Cf6
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngilizce kaynaklarda detaylı anlatımları var. Takıldığınız yer olursa pm atın yardımcı olurum.
http://bit.ly/1dY0Cf6