-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
leomaster adlı üyeden alıntı
Elyazılı bir logo çıktı bende. Tavsiyem hostinginizi değişmeniz. Ben alaystr taşıdım sorun düzeldi. Sanırım aykuru ile ilgili bir sorun. 2 tane sitemin hostingi de yıllık ama ne yapalım kader :)
Evet hocam + taşıdıktan sonra yazı ekleme yerindeki bazı araçlar açılmıyor.Firmaya bildirdim eğer düzeltmezlerse 2 güne taşıyacağım tekrar.Çok kötü bir durum hani çerezlerden olsa belki siz verdiğim siteye şimdiye kadar girmemişssinizdir ne çerezi olacak.Konuyu ekliyorum bazı ziyaretçiler sorunsuz görüyor yarım saat sonra mesaj geliyor haberi neden kaldırdın diye.Verecekleri cevabı bekliyorum merakla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
leomaster adlı üyeden alıntı
Verdikleri cevap çerezler. Fakat 0 yeni aldığım telefon bile eski haliyle gördü. Tamamen onlarla alakalı bir sorun. Şahsen ben taşıdıktan 1 gün sonra bu sorunla daha hiç karşılaşmadım
Peki hocam siz firmanın kendi nslerimi kullanıyordunuz yoksa size verilen ip adresi ile özel ns mi kullanıyordunuz ben özel ns yaptım verdikleri 1 tane ip adresi ile o şekilde kullanıyorum bundan kaynaklı olma ihtimali varmı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Deniz ÖZTÜRK adlı üyeden alıntı
Tanımlamış oldugun nameserver adresinden kaynaklanıyor .
ns1.firmaismi.com
ns2.firmaismi.com
gibi ns verdilermi sana ? Eğer varsa böyle bir adres alan adını buna göre düzenleyip dene . (Daha önce çalıştıgın firma neydi bu arada ?)
Hocam ns1.aykuru.com ve ns2.aykuru.com un yanında bir tane ip adresi verilip bunuda kullanabilirsiniz dedi özel olarak bende domain panelinden ns1.trapindir.com be ns2.tapindir.com olarak açtım 2 sinede aynı ip adresini girdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ben ozaman domain ayarlarından firmanın kendi ns lerini girip bakayım.
Ek Olarak:
Deniz ÖZTÜRK adlı üyeden alıntı
Nameserver tanımlamanız için 2 ip adresiniz olmalı .
ns1.siteadi.com [192.168.1.1]
ns2.siteadi.com [192.168.1.2]
Bunun gibi domain panelinizden gerçekleştirebilirsiniz bu işlemi .
-----
Ancak bence hiç gerek yok önce firmanın kendi varsayılan ns adresini kullanmayı deneyin , dogrusu olmuyorsa firmadan vazgeçmek bence en iyisi olacaktır.
Hocam şimdi değiştirmeden önce resellere bir site daha eklemiştim.O sitenin ns leri ise ns1.aykuru.com ve ns2.aykuru.com idi şimdi aklıma intodns sitesi geldi oradan bakayım dedim oradada aynı bana verilen ip adresi var iki ns dede ve nedense intodns konrol sayfasında eski host firmasına ait ns lerde gözüküyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.