-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam site gayet güzel ancak o temayı alarak yanlış yapmışsın o temayı satan firmayla ben zamanında telefonda görüşmüştüm. İlan sitesi bende kurmayı düşünüyordum temayı internette bulup inceledim kurmadım baktımki lisans sayfası değil çoğu sayfa şifrelenmiş aradım sordum bu nedir ben nasıl değişiklik yapıcam yada içine ödeme sayfası entegrasyonu yapmamışsınız ama premium paket olayını ayarlamışsınız para uçarak mı gelicek ben buna nasıl kredi kartı ödemesi eklerim siz ekliyomusunuz diyorum biz eklemiyoruz diyor ekstra bir sürü para çıkartıyor onun haricinde pek çok sıkıntısı vardı. Bende almamıştım ..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Loving
instagram hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
@umuterdal merhaba :) Yorumunuzdan dolayı teşekkürler ama biz bu temayı almadık işin garibi sıfırdan kodladık (tema kendisi php) asp olarak detayları incelerseniz görürsünüz ödeme sistemi vs hepsini kendimiz oluşturuyor olduk temaya sıfırdan hayat verdik orda görülen tema ile sadece grafiksel benzerliği söz konusu başka hiç bir benzerliği yok öyle diyebilirim. Ödemeyi aktif etmedik sistem yeni 2000 ilan sonrası yani 1,2 yıl sonrasında aktif etmeyi düşünebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam bu kadarda benzerlik pes öyle yaptıysanız iyi iş çıkarmışsınız güzel gözüküyor ninja ilan temasına çok benziyor çünkü kolay gelsin iyi çalışmalar
Loving
instagram hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
@umuterdal evet tema grafiksel olarak orasının aynısı ama temeli o tema php bizim sistem asp :)
Temayıda geliştiriyorum grafiksel olarak footer kısmına baktıysanız görürsünüz .. Site hakkında öneri & eleştiri vb. görüşleriniz nedir merak ettiğim için soruyorum iyi günler.
EnoxHost
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Developper
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba,
Fiberinternet ile (50 Mbit ) 4 sn de acılıyor sıtenız.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
2k ziyaretçili bir siteye hemen sanal sunucu giydireceksiniz bu kadarına da pes. Siteye ulaşamadım bu arada