-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Arkadaşlar, gece gece aklıma bişey geldi. Bende ne kadar mantıklı olur diye size yazayım dedim.
Biliyorsunuz yeni yasayla Amerika menşeili tüm file hosting firmaları sunucularını wareze ve warez yükleyenlere kapattı. Hal böyle olunca file hosting olayında büyük bir boşluk var.
Bu bir Türk firması bir zamanla yapıyordu. Şuan adını unuttum. Bende öyle bir file hosting firması düşünüyorum. Sizce nasıl olur? Yorumlarınıza açığım. Ona göre projeye başlayacağım.
Herkese şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu işler önce maddiyata bakar eğer o iyise yaparsın hadi yaptın diyelim peki warez dosya işi onu nasıl halledicen o hep patlamaya hazır bir mayın gibi beklicek :D biri elbet üzerine basar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Site oturana kadar cebinizden yiyebileceksiniz başlayın derim @recubey'in dediği gibi patlamaya hazır mayın olacaksınız bunuda göz önünde bulundurun
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hala SOPAyı nasıl oldu da Türkiye daha önce eline almadı diye düşünen biri olarak bu aralar tehlikeli görüyorum. Atı alanın Üsküdar'ı geçme ihtimaline rağmen ortalığın durulmasını beklemete fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Arkadaşlar yorumlara teşekkürler diğer arkadaşlardan yorum bekliyorum. warez konusunda zaten siteden warez dosyalar paylaşılabilecek. @bypowerful arkadaşım cebimden yemeyi hesaba katıyorum. hatta birkaç ay değil 1 sene olarak... geliştirme fikirlerine açığım...