netbozum
tr.link

Hostgatordan hosting

12 Mesajlar 2.839 Okunma
acebozum
tr.link

ibrahim92 ibrahim92 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 20 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar blogum gitarsarkilari.com hostingin suresi bitti simdi bir sey soylemek ve sormak istiyorum
Hostgator Türkiyeye açıldı ve türkçe destek vermeye başladı ama bir sorun var.Türkçe çata tıklayıp bir soru sormak istiyorum bir ingiliz geliyor ve ben türkçe desteyi bağlamasını istiyorum.O da bana şu an hafta sonu türkçe çalışmıyor diyor sonra ise hafta içi bağlandım şu an ekibimizden hiç bir kişi(türkçe)yok diyor ve 1-2 kez böyle oldu.Hakikaten böyle yapmaları moralimi bozdu
Blogumun süresi bitti ve 45 tane özgün makale vardı.Hostagtorun süresini uzatsam şimdi tekrar o içerikler blogumda olacak mı?

googleasistan
reklam

arseva arseva WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Sistem ve Network Yöneticisi
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

ibrahim92 adlı üyeden alıntı

arkadaşlar blogum gitarsarkilari.com hostingin suresi bitti simdi bir sey soylemek ve sormak istiyorum
Hostgator Türkiyeye açıldı ve türkçe destek vermeye başladı ama bir sorun var.Türkçe çata tıklayıp bir soru sormak istiyorum bir ingiliz geliyor ve ben türkçe desteyi bağlamasını istiyorum.O da bana şu an hafta sonu türkçe çalışmıyor diyor sonra ise hafta içi bağlandım şu an ekibimizden hiç bir kişi(türkçe)yok diyor ve 1-2 kez böyle oldu.Hakikaten böyle yapmaları moralimi bozdu
Blogumun süresi bitti ve 45 tane özgün makale vardı.Hostagtorun süresini uzatsam şimdi tekrar o içerikler blogumda olacak mı?

Merhabalar,

Eğer yerli bir hosting firmasından hizmet almak isterseniz, siteniz için uygun bir Web Hosting paketimizle size destek olabiliriz. Tüm hosting paketlerimizde hem ASP/ASP.net hem de PHP uygulamalarını çalıştırabilmektesiniz.

Görüşmek dileğiyle...

Arseva Hosting ve Datacenter Hizmetleri

HeRaM41 HeRaM41 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 313
  • Beğeniler 17 / 33
  • Ticaret 5, (%100)

arseva adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Eğer yerli bir hosting firmasından hizmet almak isterseniz, siteniz için uygun bir Web Hosting paketimizle size destek olabiliriz. Tüm hosting paketlerimizde hem ASP/ASP.net hem de PHP uygulamalarını çalıştırabilmektesiniz.

Görüşmek dileğiyle...

Bence fiyatlarınız çok aşırı pahalı
HasanA

kişi bu mesajı beğendi.

yalcinucar yalcinucar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 1, (%0)

Ben reklam yapmadan soruna cevap vereyim. Hostgator uzun yıllardır web işinde ki bir çok arkadaşa sorun çıkarmıştır. Özellikle ingilizce olarak sorunlarını anlatamadığı veya serverla ilgili sorunları için. Ben türk bir firmayla çalışmanı tavsiye ederim. Ama karar senin.

Ek Olarak:

Merhabalar,

Görüşmek dileğiyle...

Bu arada arkadaşım yardım beklenen bir konuda reklam yapacağına bence önce sayfanın açılabilir ve ulaşılabilir olduğuna dikkat et lütfen...

wmaraci
wmaraci

bekchur bekchur Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek web tasarım
  • Mesajlar 406
  • Beğeniler 49 / 91
  • Ticaret 4, (%50)

Merhabalar,

Görüşmek dileğiyle...

Reklam kokan haraketler bunlar... ne gerek var :) yani
Riza Nimlot

kişi bu mesajı beğendi.

Nimlot Nimlot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 68 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
Mutlaka backupları vardır bence iste

arseva arseva WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Sistem ve Network Yöneticisi
  • Mesajlar 2
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

yalcinucar adlı üyeden alıntı

Ben reklam yapmadan soruna cevap vereyim. Hostgator uzun yıllardır web işinde ki bir çok arkadaşa sorun çıkarmıştır. Özellikle ingilizce olarak sorunlarını anlatamadığı veya serverla ilgili sorunları için. Ben türk bir firmayla çalışmanı tavsiye ederim. Ama karar senin.

Ek Olarak:

Bu arada arkadaşım yardım beklenen bir konuda reklam yapacağına bence önce sayfanın açılabilir ve ulaşılabilir olduğuna dikkat et lütfen...

Merhabalar,

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim; ancak iletideki amacım reklam amaçlı değildi. Eğer arkadaşımız yabancı bir firmayla çalışmama gibi bir düşüncesi varsa, internet sitesinin bir an önce yayınlanabilmesi için yardımcı olabileceğimizi iletmiştim. Yine de takdir sizin tabi.

Bunun dışında internet sitemiz (arseva.com) sürekli aktif ve uptime oranları oldukça iyidir. Ulaşılmama gibi bir sorunu yok; fakat anlık bir erişim sıkıntı yaşanmış olabilir.

İyi akşamlar...

yalcinucar yalcinucar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 9 / 9
  • Ticaret 1, (%0)

Merhabalar,

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim; ancak iletideki amacım reklam amaçlı değildi. Eğer arkadaşımız yabancı bir firmayla çalışmama gibi bir düşüncesi varsa, internet sitesinin bir an önce yayınlanabilmesi için yardımcı olabileceğimizi iletmiştim. Yine de takdir sizin tabi.

Bunun dışında internet sitemiz (arseva.com) sürekli aktif ve uptime oranları oldukça iyidir. Ulaşılmama gibi bir sorunu yok; fakat anlık bir erişim sıkıntı yaşanmış olabilir.

İyi akşamlar...

O kadar uzun yıllardır bu işin içindeyiz ki kimin ne niyetli yazdığını az çok anlıyoruz neyse uzatmayayım. Eğer reklam yaptınız ve sayfanız açılmıyor diye yazarak terbiyesizlik yaptıysam ben özür dilerim. İyi GECELER dilerim.

Riza Riza 1337 @ trendyol Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek 1337
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad R** S**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 1008 / 403
  • Ticaret 21, (%100)

Merhabalar,

Görüşmek dileğiyle...

Hocam cebinizi düşünmeyin artık,adam yardım istemiş siz ne diyorsunuz , hayret bişey ya..
HasanA

kişi bu mesajı beğendi.

1337

grdiyan grdiyan Ebaydestek Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 92 / 85
  • Ticaret 1, (%100)

Elbette süresini uzatırsanız içerikleriniz bloğunuzda kalacak. Ben de Türk tostçulardan hatırı sayılır kazık yiyince Hostgator'la çalışmaya başladım, oldukça da memnunum. Devam edebiliyorsanız, bırakmayın devam edin derim.

Destek konusunda ise, destek@hostgator.com.tr adresine mail atın panele girdiğinizde otomatikman açılmış bir ticket göreceksiniz. Biraz geç yanıt geliyor ama bence tatmin edici olması önemli...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al