-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Bahsettiğin isimtescil firması Godaddy nin tırnağı olamayacak bir firma olmakla beraber aldığı paranın %10 unu hak etmeyecek bir hizmet verir.
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hosting için uzun zamandır kullandığım Alastyr'ı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Desinatör
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İsimtescil neden? Türkiye de ondan daha kaliteli firmalar var. Mesela güzel.net.tr ben yaklaşık 3 yıldır bu firma ile çalışıyorum destek ekip ve sunucuları gerçekten çok iyi. Domain için ihs seçebilirsiniz benim gözümde ihs isimtescile bin çeker. Fiyat konusuna gelirsek godady isminden bahsettirmek ve host satabilmek için o fiyatı verir sonucunda isim yapıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile yola çıkan bir firma. İsimtescilden çok çok iyi türk firmaları mevcut. Arastirmanizi öneririm. Dediğim firmalardan guzel.net.tr emin olun ki çok iyi bir host firması ben çok memnunum Kendilerinden ciddi anlamda Allah razı olsun.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Godady hostunu iki yildir kullaniyorum yurtdisindan bircok hostlar kullandim hicbirinden memnun olmadim ,kullandigim hostuda aylik oderim sorun oldumu degistiririm.Gecenlerde dedim hostgatoruda deneyeyim diyerek 2 aylik aldim 1 ay dolmadan cpu gectiniz diyerek hergun bildiri gelmeye basladi aslinda almis oldugum pakette limitsiz .Bende tekrar butun sitelerimi godady ye tasidim gunlukte swf dosya yukluyorum simdilik hicbir bildiri gelmedi.Denemek isteyenlere 1 aylik satin alip denemenizi tavsiye ederim
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Godaddy en güvenilir kuruluşlardan biridir tabiki godaddy hostunu öneriyorum.